Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Επανέρχομαι για το φωτισμό στη παραλιακή ζώνη της Ιτέας.



     Χρόνια τώρα βλέπουμε όλοι μας τις κολώνες που βρίσκονται εμπρός από καταστήματα στη παραλλια τις Ιτέας να μην ανάβουν ή να είναι χρωματισμένες οι γυάλινες επιφάνειες τους με αποτέλεσμα να μην υπάρχει φως στη περιοχή της κολώνας. Απορίας άξιο το γεγονός ότι δεν αντικαταστήθηκαν αυτά τα χρόνια οι γυάλινες επιφάνειες αλλά και η ανοχή που δείχνει ο αρμόδιος φορέας για τη κατάσταση αυτή!  



     Σε ένα τμήμα στη παραλία της Ιτέας πρόσφατα τοποθετήθηκαν νέες κολώνες και μάλιστα με καλό φωτισμό. Δεν θα σταθώ αν είναι αισθητικά ταιριαστές με το περιβάλλον. Θα σταθώ όμως στο ότι μερικές από αυτές δεν ανάβουν (φωτογραφία) Ίσως είναι αρχή για τη σύνδεση και ρυθμίσεις, ίσως και όχι. Δεν ανάβουν για να μη τις χρωματίσουν ή κατόπιν συμφωνίας με ιδιοκτήτες καταστημάτων θα μείνουν ως έχουν; Οι κολώνες αυτές όμως έχουν και κάποιο κόστος, τις πληρώσαμε,  είναι για όλους μας.


Λίγη υπομονή και ίσως σε λίγες μέρες να δούμε φως από τα νέα φωτιστικά το πινάκα ανακοινώσεων και τις κρεμαστές γιρλάντες.






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι κολωνες ειναι δανεικες απο το Γαλαξιδι. Θα τις δειτε να περιφερονται την ευρυτερη περιοχη κατα διαστηματα... Ειναι τα εργα .. Δεν ρωτατε με ποιανου εντολη εγινε η μεταφορα και εγκατασταση; Και βεβαια ειναι τοσο ταιριαστες με τις υπολοιπες λαμπες!!!...

Ανώνυμος είπε...

Σαν σχέδιο δεν μας χαλάει.Δίνουν μια ευχάριστη νότα.Δεν ξέρω πόσο ταιριάζουν με την κατεστραμένη απο άποψη οικοδομής Ιτέα τα ρουστίκ.Το μοντέρνο και ψηλό δύσκολα το ταιριάζεις με το Γαλαξείδι αγαπητέ και επί παντός επιστητού καημένε Ελληνα.Γιατί αν είχες τις γνώσεις θα επικέντρωνες 1) στο πολύ δυνατό φως γιαυτό που έχει να φωτίσει(πεζοδρόμιο μπετόν)και που φυσικά μπορεί να ενοχλεί πολύ κόσμο και2)στο οτι έσπευσαν να τοποθετήσουν σακκούλες σκουπιδιών εκεί που θάπρεπε να φυτευτούν λουλούδια.Ροοστάτες και λουλούδια άμεσα.Κακώς που άναψαν.Δεν υπάρχει περίπτωση σχεδιαστής να εστιάζει το φως σε σκουπίδια (εκτός αν ήταν μεθυσμένος).Η αυτός ή εμείς!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ
ΣΑΝ ΤΙΤΛΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΑΖΑ Ο ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ
ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

1:29 Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ότι χειρότερο κάθε δέκα μέτρα κάδος αποριγμάτων Ποιός το σκέφτηκε; Αμεσα καλλωπιστικά φυτά που να αντέχουν όλες τις εποχές. Αλλά αν δεν έχουν σκοπό τις τρεις λάμπες να τις ανάψουν γιατί δεν τις βάζουν κάπου αλλού;