Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Δρόσος Παρασκευάς προς Περιφέρεια: “Η Ε.Ο. θυμίζει συσκοτισμένο Σεράγεβο πριν τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ »

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον δρόσος παρασκευας, στέκεται, βουνό και υπαίθριες δραστηριότητες

Για εγκληματική αδιαφορία σχετικά με την κατάσταση συσκότισης που επικρατεί σε μεγάλο μέρος της Εθνικής Οδού κατηγορεί την περιφερειακή αρχή ο περιφερειακός σύμβουλος κ Δρόσος Παρασκευάς.
«Σε μεγάλο μήκος της Εθνικής Οδού   που διατρέχει τη Φωκίδα επικρατούν συνθήκες «συσκοτισμένου Σεράγεβο πριν τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ » . Ο φωτισμός δεν δουλεύει και η Περιφέρεια αδιαφορεί εγκληματικά . Δυστυχώς δεν διδαχτήκαμε απολύτως τίποτε από τον περσινό χαμό ενός μικρού παιδιού εξαιτίας της  έλλειψης φωτισμού.  Ο ωχαδερφισμός ζει και βασιλεύει. Μήπως ήρθε η ώρα απόδοσης ευθυνών από τη στιγμή που   βασιλεύει η αδιαφορία;;» θα πει χαρακτηριστικά ο περιφερειακός σύμβουλος για να συμπληρώσει ότι θα πρέπει επιτέλους να δει η Περιφέρεια και το οδόστρωμα που σε αρκετά σημεία , ειδικά προς τον Άγιο Νικόλαο και το Ευπάλιο, είναι γεμάτο λακκούβες, σχεδόν ξηλωμένη άσφαλτος.
«Μήπως θα πρέπει ο ίδιος ο κ. Μπακογιάννης να κάνει μια βόλτα για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση  ; Προς Θεού όχι όταν βρέχει. Κρίμα είναι!!!» θα τονίσει χαρακτηριστικά.

Εφημερίδα "Η Ώρα της Φωκίδας" 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

λεφτά δεν υπάρχουν χρωστάει ο δήμος στη ΔΕΗ οικονομία λοιπόν όπως κάνουν και γειτονικά κράτη που δεν βίωσαν τις παχιές ελληνικές αγελάδες της πρόσφατης περιόδου, άλλωστε ψυχή δεν περνάει τα βράδια τώρα που έρχεται ο χειμώνας και μην το παίξουμε και κουβαρντάδες γιατί δεν υπάρχουν πλέον, βάλτε μόνο εκεί που πρέπει και ας δουλέψουν οι χρονοδιακόπτες κύριοι της περιφέρειας που μετά τις 13.00 έχεται δουλειές και χτυπάνε τα τηλέφωνα και χάνεστε..