Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

«Κραχ» στην Intralot -26,89% – Καταρρέουν και τα ομόλογαΠιέσεις δέχονται και τα ομόλογα της Intralot - Μεγάλες απώλειες και για την Ιντρακόμ
Κατακρημνίστηκε η μετοχή της Intralot, ενώ η ένταση των πωλήσεων ενεργοποίησε τον αυτόματο μηχανισμό ελέγχου μεταβλητότητας.

Ο τίτλος έκλεισε με μεγάλες απώλειες -26,89% στα 0,3780 ευρώ που αποτελούν νέα χαμηλά με όγκο 517 χιλ. μετοχές και αποτίμηση 59 εκατ. ευρώ.
Ορισμένοι αποδίδουν την κατάρρευση της μετοχής της Intralot, στην επικείμενη έκθεση του αμερικανικού fund QCM, η οποία αναμένεται στις 3 Δεκεμβρίου 2018.

Το fund QCM είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο της Folli Follie, ενώ έχει ήδη προαναγγείλει ότι θα αποκαλύψει νέα εταιρία η οποία παραποιεί τους ισολογισμούς της.

Αρκετοί στην αγορά θεωρούν ότι η "νέα" εταιρεία θα είναι είτε από την Ελλάδα είτε από την Ιταλία, με πιθανότερο σενάριο να είναι ιταλική εταιρεία που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα. 

Η εταιρεία ανακοίνωσε αποτελέσματα καταγράφοντας ζημιές, περαιτέρω αύξηση του καθαρού δανεισμού και μεγάλη μείωση της καθαρής θέσης...δηλαδή επιδείνωση της οικονομικής θέσης της εταιρίας. 

Πιέσεις δέχονται και τα ομόλογα με αυτό της λήξης 2024 με απόδοση 5,25% να υποχωρεί στις 63,55 μονάδες βάσης. 

Το ομόλογο λήξης 2021 εμφανίζει τιμή 70,95 μονάδες βάσης με μικρή άνοδο.

Αύριο 29/11 η εταιρεία έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών αναφορικά με τα αποτελέσματα.

Η πτώση της Inbtralot συμπαρασύρει και την Intracom η οποία υποχώρησε -18% στα 0,55 ευρώ με όγκο 133 χιλ. τεμάχια.


www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: