Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Τεσσάρα για τον Αστέρα στην Καρδίτσα!



Την ήττα με σκορ 1-4 γνώρισε η Αναγέννηση από τον Αστέρα Ιτέας στο Δημοτικό Στάδιο και παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από εννέα αγωνιστικές.




Νέα εντός έδρας ήττα για την Αναγέννηση(φωτορεπορτάζ)



Στο 2ο μόλις λεπτό ο Αστέρας Ιτέας άνοιξε το σκορ με τον Αντωνόπουλο,ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Όπως είναι λογικό το γρήγορο γκολ «πάγωσε» τους παίκτες του Μπάμποβιτς,οι οποίοι σιγά σιγά ανέβασαν στροφές με στόχο το γκολ της ισοφάρισης.

asa itea
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και θα μπορούσαν να το είχαν καταφέρει, όταν έχασαν διπλή ευκαιρία.Μετά από λάθος στην άμυνα της Αναγέννησης ο Κακκάβας βρέθηκε απέναντι στον Κουτσίκο,ο οποίος όμως τον σταμάτησε και στην επαναφορά του σουτ του Λοϊκ «έσωσε» με αυτοθυσία ο Γόρδιος.
Στα επόμενα λεπτά του ημιχρόνου ο ρυθμός της αναμέτρησης «έπεσε» αισθητά με την Αναγέννηση να προσπαθεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πετύχει το γκολ, ενώ ο Αστέρας ήταν εξαιρετικός στις αντεπιθέσεις.
asa itea1
Το γκολ του Αντωνόπουλου στο 2ο λεπτό ήταν αυτό που «χώριζε» τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα.
Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό και στο δεύτερο μέρος.Ο Αστέρας Ιτέας δεν ήταν ιδιαίτερα επιθετικός στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ η Αναγέννηση συνέχιζε να έχει την κατοχή αλλά όχι την ουσία.
Μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γόρδιου σταμάτησε στο τείχος, ενώ στο 58ο λεπτό το σουτ του Παπαδημητρόπουλου δε βρήκε στόχο.
asa itea2
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Γεωργουσόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και τον Κούτσικο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.Τελικά κατάφεραν να φτάσουν και σε ένα δεύτερο γκολ και πάλι από στημένη φάση.Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργουσόπουλου ο Μπογκντάνι με κεφαλιά «νίκησε» τον Κούτσικο για το 0-2.
Ένα καλό πεντάλεπτο αρκούσε στην ομάδα της Ιτέας να «καθαρίσει» στην ουσία την υπόθεση νίκη.Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν εμφανώς απογοητευμένοι μετά το γκολ του Μπογκντάνι.
Η Αναγέννηση «ξαναμπήκε» στο παιχνίδι, όταν μετά από ωραία ανάπτυξη ο Θ.Αλεξίου γύρισε την μπάλα στον Καρβούνη, ο οποίος με όμορφο σουτ μείωσε σε 1-2 στο 70ο λεπτό.
asa itea3
Ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Αλεξίου με κεφαλιά έδωσε και πάλι προβάδισμα «ασφαλείας» στην ομάδα του Πάρη Ανδράλα.
Στο 84ο λεπτό ο Γεωργουσόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4,το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Παρά το γεγονός πως ήταν βελτιωμένη σε σχέση με άλλα παιχνίδια η Αναγέννηση δεν απέφυγε την 9η ήττα της σε ισάριθμες αναμετρήσεις και μάλιστα με βαρύ σκορ.
Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ το ζητούμενο πλέον είναι η αντίδραση, διότι το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και η Αναγέννηση να μην έχει βαθμό είναι κάτι παραπάνω από ορατό.
asa itea4

asa itea5
asa itea6
asa itea7
asa itea8
asa itea9
asa itea10
e-max.it: your social media marketing partner
https://karditsapress.gr/

          Εύκολη ήττα για την ΑΣΑ από Αστέρα Ιτέας!


Τον Αστέρα Ιτέας υποδέχτηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας το απόγευμα της Κυριακής (25/11) στο ΔΑΚ, σε μια αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
Οι "κιτρινόμαυροι" πάλεψαν για ένα ημίχρονο (0-1), όμως δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την 9η ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια, αυτή τη φορά με σκορ 1-4 από την ομάδα της Φωκίδας.
Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 200 φίλοι της Αναγέννηση που βρέθηκαν στη σκεπαστή εξέδρα του ΔΑΚ.
Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την ΑΣΑ ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3' με την κεφαλιά του Αντωνόπουλου να βρίσκει στόχο.
Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-1.
Η ομάδα της Ιτέας μπήκε δυνατά και στο δεύτερο 45λεπτο και κατάφερε πάλι με κεφαλιά, αυτή τη φορά με "δράστη" τον Μπογκντάνι να κάνει το 0-2 στο 62'.
Ο Καρβούνης στο 71' μείσε σε 1-2 για την ΑΣΑ, βάζοντάς την ξανά στο ματς, όχι όμως για πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 73' ο Αλεξίου έκανε το 1-3.
Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε από την άσπρη βούλα στο 90'+2' Γεωργουσόπουλος.
Έτσι, ούτε αυτή τη φορά ο Καρδιτσιώτικος σύλλογος καταφέρνει να ξεκολλήσει από το μηδέν στη βαθμολογία.

Συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας (Ζόραν Μπάμποβιτς): Κούτσικος, Τζέλλος, Καραμπίνας, Γόρδιος, Ξανθόπουλος, Γκούρλας, Λουκάς, Τσιάτας, Αναγνώπουλος, Καρβούνης, Παπαδημητρόπουλος.
Αστέρας Ιτέας (Πάρης Ανδράλας): Πάππος, Κουτσούμπας, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Μπογκντάνι, Πρέντι, Γεωργουσόπουλος, Μαλισσόβας, Κακκάβας, Λόικ, Σεΐτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: