Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σταϊκούρας αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της διακυβέρνησης της ΝΔ, την περίοδο 2012-2015, μίλησε για τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στο φορολογικό σύστημα, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική του πολιτική και εξήρε το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη ημέρα των εκλογών, οπότε και η ΝΔ θα είναι στην κυβέρνηση.
Η κ. Μιχαηλίδου έθιξε τα λάθη που κάνει η κυβέρνηση και την έλλειψη πρωτοβουλίας για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων. Επίσης περιέγραψε τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν.
Τέλος ο κ. Σπυράκος παρέθεσε παραδείγματα της πραγματικής αγοράς που δείχνουν τις ελλείψεις της ελληνικής οικονομίας και τόνισε την ανάγκη για προώθηση μεταρρυθμίσεων οι οποίες θα συνδέσουν τα πανεπιστήμια με την πραγματική αγορά, την ανάγκη εκσυγχρονισμού της οικονομίας και αξιοποίηση νέων τεχνολογικών μεθόδων.
Τη συζήτηση συντόνισε με επιτυχία ο δημοσιογράφος, κ. Γιώργος Μιχαηλίδης, διευθυντής του EleftherosTypos.gr .
Η βραδιά έκλεισε με δείπνο στο εστιατόριο Ηνίοχος, στους Δελφούς, όπου τα τοπικά στελέχη και οι φίλοι του κόμματος από όλο το νομό, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις.
Η ΝΟΔΕ Φωκίδας ευχαριστεί θερμά τους εκλεκτούς προσκεκλημένους της, που με την παρουσία και τις εισηγήσεις τους λάμπρυναν την εκδήλωση. Επίσης ευχαριστεί το Ξενοδοχείο Αμαλία και το Εστιατόριο Ηνίοχος, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της δράσης. Τέλος ευχαριστεί τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος που παρευρέθηκαν και δεσμεύεται για τη συνέχιση παρόμοιων διοργανώσεων.

Για τη ΝΟΔΕ Φωκίδας,
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Τζήμας
http://www.fokidanews.gr