Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Όλο το Αθλητικό πρόγραμμα του ΣΚ : Αστέρας - Φωκικός στο "el clasico" , Βόλεϊ Αντρών κόντρα στην Λάρισα και Μπάσκετ κόντρα στην Λαμία!


 Η καλύτερη δουλειά που έχεις να κάνεις είναι το Σάββατο από τις 16:00 έως τις 20:00 να πουλάς hotdog και καφέδες έξω από το Μπαλόνι!!!!




ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ- ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ

1Οη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 4ου ΟΜΙΛΟΥ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ μετά το νικηφόρο του περασμα απο την Καρδίτσα για την 9η αγωνιστική, υποδεχεται την Κυριακή 2/12/18 και ώρα 15:00 στο "Αθανάσιος Νοικοκυράκης" τον Φωκικό Α.Σ.,στα πλαίσια της 10ης Αγωνιστικής του 4ου ομίλου Γ εθνικής.
Ο Πρόεδρος κ. Petros Mantouvalos και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ καλούν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να δώσει για ακόμη μια φορά δυναμικό παρόν και όπως μόνο αυτος γνωριζει να ωθησει την ομαδα μας σε ακομα μια νίκη.
Ο ΔΡΑΓΑΤΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΟ "el clasico" ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
Ανακοινώθηκαν απο την Κ.Ε.Δ. της Ε.Π.Ο. οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.
Την Κυριακάτικη (2/12/18) αναμέτρηση Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ - Φωκικός Α.Σ. στο Δ.Γήπεδο Ιτέας "Αθανάσιος Νοικοκυράκης" στις 15:00 ορίσθηκε να διευθυνει ο κ. Δραγάτης (Αν.Αττικής) με βοηθούς του τους Κάλλη (Αν.Αττικής) και Νικολάου (Αθηνών).


Α΄ΕΣΚΑΣΕ(Άνδρες): Γ.Σ. Ιτέας- Αναγέννηση Λαμίας, αυτό το Σάββατο 01/12 στις 6:30μμ στο κλειστό γήπεδο της Ιτέας         


Αυτό το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα, αγωνιζόμαστε στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 1ου γύρου του ανδρικού πρωταθλήματος Α΄ΕΣΚΑΣΕ, στο κλειστό γήπεδο της Ιτέας με αντίπαλο την Αναγέννηση Λαμίας.
Η στήριξή σας στους παίχτες μας και την ομάδα μας, με την παρουσία σας στο γήπεδο όπως άλλωστε σε όλους τους αγώνες, θα μας τονώσει το ηθικό και θα βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η νίκη!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!




Δεν υπάρχουν σχόλια: