Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Επικεφαλής στη Στερεά Ελλάδα ο Αστέριος Μαντζιώκας

Επικεφαλής στη Στερεά Ελλάδα ο Αστέριος Μαντζιώκας
Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς ο Αστέριος Μαντζιώκας - Στη Θεσσαλονίκη πάει ο Πουρσανίδης, αποστρατεύεται ο επικεφαλής της Εύβοιας, Ταξίαρχος Νικολιδάκης.

Προήχθη σε Ταξίαρχο και αναλαμβάνει ρόλο Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, ο μέχρι πρότινος Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας, Αστέριος Μαντζιώκας.
Όπως είχαμε δημοσιεύσει σε προηγούμενη ανάρτησή μας ο μέχρι σήμερα ΓΕΠΑΔ Στερεάς, Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης, μετακινείται την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας (δείτε περισσότερα εδώ)
Ο νέος ΓΕΠΑΔ Στερεάς Αστέριος Μαντζιώκαςήρθε στη Φθιώτιδα μόλις το 2017 και παρά το γεγονός ότι τον ακολουθούσαν περγαμηνές από τη δράση του στη γειτονική Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας (Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας για την ακρίβεια), η πορεία του στη νέα ΔΑ δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα.
Από την πρώτη στιγμή δεν δίστασε να συγκρουστεί με πρόσωπα και καταστάσεις και τα αποτελέσματα τον δικαίωσαν. Αυστηρός, αλλά δίκαιος, μεθοδικός και συγχρόνως με μεγάλο ενδιαφέρον για την υπηρεσία και τους συναδέλφους του, κατάφερε σύντομα να κερδίσει το σεβασμό τους. Οι συνάδελφοί του τον περιγράφουν ως εργασιομανή και φυσικά τελειομανή και το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει ότι σε όλες τις μεγάλες υποθέσεις ήταν παρών.
Η δουλειά του άρχισε να φαίνεται από τα μικρά και καθημερινά και επεκτάθηκε στα πιο δύσκολα και σύνθετα απέναντι στην εγκληματικότητα που είτε το θέλουμε είτε όχι, μαστίζει το νομό Φθιώτιδας. Και ο ίδιος πάντως επιμένει ότι πρέπει ακόμη να γίνουν πολλά ώστε ο πολίτης να αισθάνεται πιο ασφαλής.
Από τη θέση του ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας πλέον έχει ένα λόγο παραπάνω να προσπαθήσει να δικαιώσει τόσο αυτούς που τον επέλεξαν όσο και τους συναδέλφους που πίστευαν και πιστεύουν στις ηγετικές του ικανότητες.
Να σημειώσουμε επίσης ότι από τις νέες κρίσεις ο Κωνσταντίνος Λάμπρου από τη Διθεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας, ως ο Ταξίαρχος πλέον αναλαμβάνει στη Δ/νση Αστυνομίας Β/Α Αττικής, ως Υποδιευθυντής.
Τις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε ποιοι αναλαμβάνουν τις θέσεις των Διευθυντών σε Φθιώτιδα και Εύβοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: