Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Σε κατάληψη οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών




Απαράδεκτες οι συνθήκες λειτουργίας του

Σε κατάληψη έχουν προχωρήσει  οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, διαμαρτυρόμενοι για «τις αντίξοες και απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας του», όπως τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση με τα αιτήματά τους.
Οι μαθητές, με βασικό σύνθημα «θέλουμε ένα σχολείο που μας αξίζει», θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο των Γιαννιτσών και στη συνέχεια θα παραδώσουν σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματά τους στο δήμαρχο Πέλλας Γρ. Στάμκο, τον οποίο και θα επισκεφθούν στο δημαρχείο.
Μουσικό σχολείο Γιαννιτσών
«Ύστερα από 22 χρόνια λειτουργίας μας φοιτούν πάνω από 150 μαθητές κάτω από αντίξοες και απαράδεκτες συνθήκες, σε αίθουσες ΠΡΟΚΑΤ και λυόμενα κτίρια», επισημαίνουν, προσθέτοντας ότι μάθημα γίνεται στα… αποδυτήρια του Γυμναστηρίου, στα εργαστήρια Φυσικής, στην αίθουσα Πληροφορικής, ακόμη και στην αποθήκη του σχολείου!
Οι μαθητές, μεταξύ άλλων, ζητούν: - Ανέγερση νέου κτιρίου που θα στεγάζεται το Μουσικό Σχολείο - Διορισμούς καθηγητών με οργανικές θέσεις.
Αυτά όσον αφορά το μουσικό των Γιαννιτσών. Σήμερα όμως για να έρθουμε και στα ...'δικά' μας, στο μουσικό της ΆμφισσαςΔΕΝ πραγματοποιήθηκε η τελευταία ώρα της διδασκαλίας για να γίνει συνέλευση των μαθητών.
Αποφασίστηκε ΚΑΤΑΛΗΨΗ από Δευτέρα 05/11 αφού τα προβλήματα είναι πάνω-κάτω τα ίδια. 
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα ισχύσει από Δευτέρα για ΟΛΑ τα μουσικά σχολεία της επικράτειας !!!
Δεν μένει τώρα να ''συγχαρούμε'' την ηγεσία του υπουργείου παιδείας, που δύο μήνες ΜΕΤΑ την έναρξη της σχολικής περιόδου, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα..……….
Σημεία των καιρών ………………...
https://nickdharitos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: