Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΙΤΕΑΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ





    ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΟΡΦΕΑΣ ΙΤΕΑΣ
Description: 52264_1596408112279_1392172_o.jpgΑρχή φόρμας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΟΡΦΕΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ
Η Μικτή Χορωδία Ορφέας  Ιτέας προσκεκλημένη φορέων της Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018.
Η συναυλία είναι αφιερωμένη στους κορυφαίους διανοούμενους Νικόλαο – Ούγκο Φώσκολο και Διονύσιο Σολωμό.
Επίσης, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου θα ψάλλει στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Διονυσίου στην αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα τελέσει ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, Διονύσιος ο Δ’.
Η Μικτή Χορωδία του Ορφέα Ιτέας εμφανίζεται προσκεκλημένη από φορείς της περιοχής,  εκπροσωπώντας  το  Χορωδιακό ήθος και ύφος της  τεράστιας  χορωδιακής  παράδοσης  του Ορφέα της Ιτέας.
Η 40μελής Μικτή Χορωδία του Ορφέα Ιτέας υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη (master of arts   στη διεύθυνση) θα ερμηνεύσει ένα πλήρες, δύσκολο και ποικίλο πρόγραμμα αναγεννησιακής, κλασσικής και σύγχρονης μουσικής, σε έργα σημαντικών συνθετών, Ελλήνων και Ξένων στο  εξαιρετικό και μεγάλο  Δημοτικό Θέατρο.  Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο ιταλικό ρεπερτόριο με το οποίο οι Επτανήσιοι έχουν ιδιαίτερη σχέση.
   Την Συναυλία θα παρουσιάσει ο κορυφαίος Αλέξης  Κωστάλας, μία από τις σημαντικότερες πνευματικές προσωπικότητες της σύγχρονης Ελλάδας.
Επίσης, ο  Νίκος  Ευθυμιάδης  θα διδάξει  σε σεμινάριο διεύθυνσης  Χορωδίας  για  τους  διευθυντές  χορωδίας, εκπαιδευτικούς  μουσικής  του νησιού το Σάββατο  24 Νοεμβρίου 2018,που  θα  πραγματοποιηθεί στο  αμφιθέατρο  του Μουσικού Σχολείου  Ζακύνθου.

Αρχή φόρμας


Δεν υπάρχουν σχόλια: