Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Ο Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ PYTHIA CUP 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ


PYTHIA CUP 2017
Για ακόμη μία φορά, μετά από ένα χρόνο απουσίας του, πραγματοποιήθηκε το Pythia Cup 2017 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ιτέας.
To "Pythia Cup" αποτελεί θεσμό για την πόλη της Ιτέας. Ένα παγκόσμιας εμβέλειας τουρνουά στο οποίο φέτος συμμετείχαν οι 6 ομάδες υδατοσφαίρισης νεανίδων των χωρών της Αυστραλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας, Ρωσίας, Σερβίας και φυσικά, της Ελλάδας. Ένα τουρνουά προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο τιμά την πόλη μας με την παρουσία του. Ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας θεωρεί τιμή του να συντονίζει μία τέτοια διοργάνωση κατά την οποία οι κερκίδες του κολυμβητηρίου μας είναι γεμάτες από μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι παρακολουθούν το άθλημα της υδατοσφαίρισης και τους δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με διακεκριμένους ανθρώπους του χώρου. 

Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη διοργάνωση το Δήμο Δελφών, καθώς και την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για τη στήριξη και την ενίσχυσή της, καθώς και την πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Βόλου Αργοναύτες για την επίδειξη που πραγματοποίησαν στο μώλο της Ιτέας.

Αναμένουμε ανυπόμονα το Pythia Cup 2018!
Εκ μέρους του ΝΟΙ 
Αναγνωστάκου Σοφία
Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: