Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Κλιμάκιο της ΛΑΕ Φωκίδας ,επισκέφτηκε την ΔΕΗ Άμφισσας

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΕ


Κλιμάκιο της  ΛΑΕ  Φωκίδας ,επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες την ΔΕΗ Άμφισσας όπου μοίρασε έντυπο υλικό, μίλησε με  καταναλωτές για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την αδυναμία πληρωμής των αυξημένων λογαριασμών και με   τους διευθυντές του Υποκαταστήματος  οι οποίοι μας  ενημέρωσαν ότι έχει ανέβει κατά 90% το ποσοστό των καταναλωτών που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις  ημερομηνίες πληρωμής των λογαριασμών και κατά 60% των καταναλωτών που αν και έχουν ρυθμίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους  αδυνατούν να τηρήσουν τις ρυθμίσεις  λόγου οικονομικής στενότητας.
Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των Μνημονιακών και αντιλαϊκών πολιτικών.
Αγωνιζόμαστε για να σταματήσουμε όχι μόνο το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της Δ.Ε.Η. αλλά  και  την λεηλασία της Δημόσιας περιουσίας που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

    Συμπατριώτισσες Συμπατριώτες
    Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ολοκληρώνει μια από τις πιο καυτές ιδιωτικοποιήσεις του ελληνικού προγράμματος της εκχώρησης της Δημόσιας περιουσίας προς τους δανειστές. Ιδιωτικοποίηση την αποφυγή της οποίας είχε κάνει λάβαρο ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως όμως αποδεικνύεται οι υποχωρήσεις και τα τεράστια ψέματά του προς τον Ελληνικό Λαό δεν έχουν τελειωμό.
     Η Κυβέρνηση με το 3ο Μνημόνιο διέλυσε τη ΔΕΗ μέσα απ’ τα περιβόητα ΝΟΜΕ, όπου υποχρεώθηκε να πουλάει ρεύμα στους ιδιώτες ανταγωνιστές της κάτω του κόστους και την υποχρέωση να εκχωρήσει το 50% των πελατών της μέχρι το 2020.
     Τώρα με το 4ο μνημόνιο που υπέγραψε χωρίς να έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα και χωρίς εξουσιοδότηση, ξεπουλάει κυριολεκτικά τη ΔΕΗ και τα λιγνιτικά αποθέματα της χώρας αφού δεσμεύτηκε να δοθεί το 40% των λιγνιτικών μονάδων μαζί με τα ορυχεία και επιπλέον το 17% των μετοχών του δημοσίου.
      Η εξέλιξη αυτή είναι η χαριστική βολή για την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.
·         Το κόστος του ρεύματος θα ανεβεί και άλλο και θα γίνει πολυτέλεια το αγαθό της ενέργειας για τα νοικοκυριά και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
·         Όλοι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης θα βρεθούν αντιμέτωποι με το νέο πρόσωπο μιας εταιρείας που θα μιλάει για κέρδη και ζημιές αποκλειστικά, χωρίς να υπολογίζει τις ανθρώπινες ζωές. Η πρόσφατη ψήφιση των ομαδικών απολύσεων στοχεύει τους υπαλλήλους των πρώην ΔΕΚΟ και των Τραπεζών.
       Ο τόπος έχει ανάγκη σήμερα όσο ποτέ άλλοτε την ύπαρξη μιας Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, η οποία είναι αδύνατο να συμβαδίσει με Μνημονιακές πολιτικές και την Ελλάδα στην Ευρωζώνη.
Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των Μνημονιακών πολιτικών.
Να σταματήσουμε το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της Δ.Ε.Η. την διάλυση της Δημόσιας περιουσίας και την εκχώρηση των Εθνικών  πηγών παραγωγής της Ενέργειας.

                                                                                        Άμφισσα 22/5/2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: