Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΙΤΕΑ… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας πρέπει να αναβαθμιστεί! Καμία υποχώρηση! Δεν χωράνε εκπτώσεις στην ασφάλεια των πολιτών! Όλοι μαζί..!

Μια δυναμική  συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες, στο κάλεσμα της Αντιδημάρχου κας Τριανταφυλλιάς Πιλάλα-Τσακίρη,  σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ωρών που αφορούν στην υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος της Ιτέας.
Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του Δημαρχείου της πόλης ,  αν και δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα λόγω χρόνου, παραβρέθηκαν αρκετοί δημότες, εκπρόσωποι συλλόγων, δημοσιογράφοι (GALAXIAS FM και Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ) καθώς και τοπικά διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.
Έκδηλος o προβληματισμός για το μέλλον του Α.Τ. Ιτέας και οι ανησυχίες των πολιτών στην αποκάλυψη της εν κρυπτώ προσπάθειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας,  «να τελειώσει» με το Α.Τ. Ιτέας, όπως κατήγγειλε η Αντιδήμαρχος κα Πιλάλα!
Η κα  Πιλάλα ενημέρωσε για τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών και την αντιμετώπιση της δημοτικής αρχής από την Αστυνομική Δ/ση Φωκίδας.
Σημαντική ήταν και η παρουσία του Πρόεδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπ. Φωκίδας, Αρχιφύλακα Δρόσου Παρασκευά, που απάντησε με σαφήνεια στις ερωτήσεις για τη δομή και λειτουργία του Α.Τ. Ιτέας, τόσο των τοπικών και δημοτικών συμβούλων όσο και των δημοτών.
Τέλος διαβάστηκε ψήφισμα το οποίο, με παρεμβάσεις ουσίας από τους παρευρισκομένους, σήμερα θα διανεμηθεί για να υπογραφεί από δημότες και φορείς και να σταλεί προς κάθε αρμόδια Αρχή.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας πρέπει να αναβαθμιστεί! 
Καμία υποχώρηση, δεν χωράνε εκπτώσεις στην ασφάλεια των πολιτών. 
Όλοι μαζί..


Δεν υπάρχουν σχόλια: