Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΙΤΕΑ… Κίνηση δημοτών για να επανακτήσει η πόλη μας την αξιοπρέπεια που της έκλεψαν. - Τετάρτη 21 Ιουνίου στο "MENUNOS CAFE" 7:00 μμ

Μία αξιοπρέπεια που η Ιτέα την απέκτησε μόνο μέσα από τους κατοίκους της αλλά και απ όσους την αγάπησαν.

Έβδομος χρόνος «Καλλικράτης» και όλοι μας διαπιστώνουμε πως κάθε χρόνο η Ιτέα κατρακυλά.

Ήταν λίγες μόνο ημέρες μετά την ορκωμοσίας της δημοτικής Αρχής. Ιανουάριος του 2011 (Δήμαρχος  ο κος Νίκος Φουσέκης) όταν στην κυριολεξία άδειασαν το Δημαρχείο της Ιτέας ακόμη και από τα μολύβια. Ταυτόχρονα έφυγαν και κάποιοι υπάλληλοι!

Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν μηχανήματα και οχήματα του Καποδιστριακού Δήμου Ιτέας. Αποφρακτικό, ανυψωτικό, το JCB, το ολοκαίνουργιο λεωφορείο! Όλα αυτά φυσικά, φυσικά χωρίς καμία αντίδραση από την Αντιδήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας!

Να μη πούμε πολλά για το παρελθόν γιατί τα ξέρουμε, τα ζήσαμε!
Σήμερα τα προβλήματα δεν μειώνονται. Αυξάνονται!

Υπηρεσίες που έφυγαν από την Ιτέα, Υποθηκοφυλακείο, ΙΚΑ, ΟΤΕ, Ειρηνοδικείο και άλλες που υπολειτουργούν  , λ.χ Κέντρο Υγείας. 
Πριν λίγες ημέρες θα είχαμε πρόβλημα και με το Αστυνομικό Τμήμα !

Καθημερινότητα… Δίκυκλα που ενοχλούν όλο το εικοσιτετράωρο, Ρομά που δεν σέβονται επιχειρήσεις και θαμώνες ούτε και θαλαμηγούς που δένουν στο λιμάνι ή στη μαρίνα. Νέα μόδα των Ρομά είναι η κλοπή από καταστήματα εστίασης (π.χ. σερβίτσια). 
Σκουπίδια, βιολογικός, καταλληλότητα νερού κλπ.

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος φταίει! Το πρόγραμμα «Καλλικράτης», η Δημοτική Αρχή ή η κυβέρνηση. Tο ζήτημα είναι πως εμείς σαν κάτοικοι της Ιτέας χάνουμε! Κάνεις δεν μπορεί ή δε θέλει να βοηθήσει ούτε στα απλά προβλήματα της καθημερινότητας!

Αυτά και άλλα προβλήματα θα συζητηθούν αύριο σε μία κίνηση δημοτών στην Ιτέα, χωρίς κομματικές ταυτότητες

στο:
«MENUNOS CAFÉ» Μεταμορφώσεως 8 και 28ης Οκτωβρίου (Λ. Ποσειδώνος) στις 7:00 μμ

ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΙΤΕΑΣ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και που είστε ακομα... Θα υπάρχουν και χειρότερα χαλια... Οσο για τα μηχανήματα τα περισσότερα είναι ακινητοποιείμενα λογο βλαβεις..επειδή ειμαι κατοικος Γαλαξιδιου ξερω πως ηταν το φορτηγό και το jcb του δημου... Αριστα προσεγμενα απο τους οδηγούς... Τα πηρανε στα χερια τους κατι ατζαμιδες απο την δεσφινα και οχι μονο και τα φαγανε... Φυσικα αν διαλυθεί ο Καλλικράτης το μονο που θα παρουν πισω οι πρωιν δημοι είναι κουφαρια απο σιδερα για σκραπ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΥΡΙΣΑΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ !!

Ανώνυμος είπε...

Καποιος πρεπει συνεχεια να σας υπενθυμιζει τι εγινε στην Ιτεα κ α ι στην Κιρρα τα τρισιμισι χρονια 2011-2014. Λοιπον εχουμε κ α ι λεμε: Στεγανοποιηθηκε το κλειστο μπαλονι, κατασκευαστηκε το γηπεδο ποδοσφαιρου 7χ7, ανακατασκευαστηκε απ την αρχη ο φυσικος χλοοταπητας του γηπεδου ποδοσφαιρου, εγινε ο παραλιακος πεζοδρομος και η παιδικη χαρα, αντικατασταθηκε μετα απο δεκα χρονια!! ο καταστραμενος υποθαλασσιος αγωγος του βιολογικου της Ιτεας, παρθηκαν για πρωτη φορα γαλαζιες σημαιες για 3 παραλιες της Ιτεας, ολοκληρωθηκε η εφαρμογη του σχεδιου πολεως της επεκτασης της ιτεας και τοποθετηθηκαν οι κορυφες των οικοδομικων τετραγωνων, ενταχτηκε η ενεργειακη αναβαθμιση του.κολυμβητηριου, ενταχτηκε και προχωρησε μεχρι το β σταδιο το ΓΠΣ Ιτεας-Κιρρας,Ενταχτηκε και προχωρησε η κατασκευη της αποχετευσης της Κιρρας, Ενταχτηκε η αναβαθμιση του Βιολογικου της Ιτεας, προχωρησε μεχρι το τελος του γ και τελευταιου σταδιου η εφαρμογη της επεκτασης του σχεδιου πολεως Κιρρας. Για σκεφτειτε τι εχει γινει στην Ιτεα και την Κιρρα τρια χρονια τωρα 2014-2017 με τον Παναγιωτοπουλο Δημαρχο και θα βρειτε ποιος σας φταιει...Αντε με τις υγειες σας...πατριωτες...

Ανώνυμος είπε...

ΚΆΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΠΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά αλλά μην ξεχνάμε και την καμπάνα εκατομμυρίων που θα φορτωθεί όλος ο δήμος από τα κατορθώματα των δημαρχαίων σας στην πλατεία θεάτρου!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΛΟΓΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ, ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΡΑ, ΤΑ ΣΤΕΡΦΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΑΡΙΑ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!
ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά όλα αυτά έγιναν γιατί οι πατριώτες ιτεας και κιρρας δεν στηρίζουν πια ούτε τις επιχειρήσεις του δήμουν αλλά ούτε και τον ίδιο τον Δήμο. Γιατί να πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο της Άμφισσας όταν εχουμε ένα αξιοπρεπές κέντρο υγείας, τι κάναμε εμεις γιαυτό. Γιατί να πρέπει να πάμε στην cosmote στην Άμφισσα όταν είχαμε εδώ αλλά την διώξαμε, γιατί να πάμε στο μαγαζιά με ρούχα στην Άμφισσα και στην Λιβαδειά όταν έχουμε εδώ πολύ καλά μαγαζιά. ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ? Σας ρωτάω? Τι ουσιαστικό έκανε ο δήμος όταν όλες οι παραλίες της ιτεας και της κιρρας είναι βρωμολυματα θα μας σώσουν οι γαλάζιες σημαίες. Όχι! !!!!!!! Τι κάναμε εμείς για τον τουρισμό. Και άλλα πολλά που έχουν κάνει την πόλη μας νεκρή.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΙΤΕΑ ΣΟΒΑΡΗ , ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΠΟΛΗ ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΕΙΑ!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ ΜΥΑΛΑ!Η ΙΤΕΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ!Η ΙΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.....Η ΙΤΕΑ ΘΕΛΕΙ ΝΕΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Για την ιστορια....28Ης Οκτωβρίου και Μεταμορφωσεως δεν υπαρχει καφετέρια...η μια γωνία εχει παλιό φαρμακείο και η αλλη πουλάει αναμνηστικά και αγαλματάκια...Τελικα που θα παμε εμεις ;;;

Ανώνυμος είπε...

Μπεεεεεεεεεεε φάε λίγο σανό ακόμη!Εεεε....ρε κάτι κομματόσκυλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραια βαλαζεις αδερφε μου...Μυριγκαζεις το ιδιο καλα;

μαγγελάνος είπε...

Πήγαινε στην απέναντι γωνία στο μώλο που έχει χάρτη της Ιτέας να προσανατολιστείς ακόμη καλύτερα. Ε μα ...

Ανώνυμος είπε...

Εσυ 4:02τσιρακι του δημάρχου είσαι??? Θα τρωως καλα για να τα λες???

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα της ιτεας είναι η αφθαδεια και οι άνθρωποι έχουν ζήλια και κακουργια. Λυπάμαι, σας Λυπάμαι. Μόρφωση σου λέει μετά.