Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ 3-1 (φωτο)




 Διεξήχθη σήμερα στο δημοτικό γήπεδο Χρισσού ο αγώνας ανάμεσα στον Αστέρα Ιτέας και τον Διαγόρα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΠΣ Φωκίδας με την ομάδα μας παίρνει τους τρεις βαθμούς καθώς νίκησε τον φιλόδοξο Διαγόρα με τελικό σκορ 3-1.
Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 9η Αγωνιστική για να δεχθεί η ομάδας μας το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα, κάτι που συνέβη μόλις στο 4' όταν οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.
Ο Αστέρας όμως αντέδρασε γρήγορα και ενώ είχε χάσει δύο κλασικές ευκαιρίες στο 8' και στο 10' για να φέρει το ματς στα ίσια,το έκανε με τον Δαμιανό στο 16' για το 1-1 ενώ ο ίδιος σκόραρε ξανά για το 2-1 στο 27' για να δώσει έτσι προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα μας. Στο 32' ήταν η σειρά του Κοντογιώργου να σηκωθεί πιο ψηλά απ όλους στην καρδιά της άμυνας του Διαγόρα και με κεφαλιά να γράψει το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα,αποτέλεσμα που θα μπορούσε να μεγαλώσει για την ομάδα μας, μιας και στο β' μέρος έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ με πιο μεγάλη το χαμένο πέναλτι που εκτέλεσε ο Omasere.
Καλό ποδόσφαιρο σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαν όσοι βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Χρισσού με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Ντεμπούτο με την φανέλα του Αστέρα Ιτέας για τον Πολυζωγόπουλο.
Στα θετικά η γρήγορη αντίδραση του Αστέρα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Η σύνθεση του ΑΣΤΕΡΑ: (Λίβας) Κρίστο, Βάσος, Δριβας, Κοντογιωργος, Omasere, Κατσικωστας (85' Βελλής)Τοπούζι Α., Αλολάρης, Χαρδαλούπας, Δαμιανός (75' Ανδρέου) Χαβαράϊ (46' Πολυζωγόπουλος)
Το Δ.Σ του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστες του για την εμφάνιση και την νικη και εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα του Διαγόρα και να πετύχει τους στόχους του.

https://www.facebook.com/asteras.iteas/?fref=ts







Δεν υπάρχουν σχόλια: