Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ITEA-φώτο κουΪζ

υδροβιότοπος υπ αριθμ.1

Σχόλια : Το νερό ρέει ακατάπαυστα προς την πλευρά της θάλασσας και πλημμυρίζει το πλακόστρωτο με αποτέλεσμα την ολισθηρότητα και τον αυξημένο κίνδυνο ατυχήματος στο σημείο αυτό. Σπατάλη νερού χωρίς λόγο.Κατάσταση χρονίζουσα.


υδροβιότοπος υπ αριθμ.2

υδροβιότοπος υπ αριθμ 2 (λεπτομέρεια)
Σχόλια: Το νερό ξεχειλίζει απ το πηγάδι , την Fontana di Trevi της Ιτέας και πλημμυρίζει τον χώρο. Μια αποθέωση του κίτς και αλόγιστη σπατάλη νερού . Κινδυνος ατυχήματος λόγω ολισθηρότητας των τσιμεντοπλακών.Κατάσταση χρονίζουσα.

σκουπιδόρεμα παραλιακού μετώπου

Σχόλια : Ναι εκεί στην βιτρίνα της πόλης μας . Ναι εκεί που γίνεται σοβαρή προσπάθεια αναβάθμισης του χώρου με το κονδύλι των 800 χιλ Ευρώ.Κατάσταση χρονίζουσα.
περιοχή ηλεκτρογόρων ικριωμάτων 1 (λεπτομέρεια)


περιοχή ηλεκτροφόρων ικριωμάτων 1
Σχόλια : Πρίζα σπασμένη ακάλυπτη . Κίνδυνος θάνατος για τα παιδιά . Εικόνα εγκατάλειψης και μιζέριας.Κατάσταση χρονίζουσα.

οι φωτό και τα σχόλια από φίλο αναγνώστη της "Καρτερίας"

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΞΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΙΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΜΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ . ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ {αν θυμαμαι καλα } ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ , ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΗΡΩΩΝ {να μπει μπαρα για να μην εννοχλουνται μερικοι μερικοι } ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ !!! Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ????? ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ ΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΛΙΜΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΒΡΟΧΗ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ. ΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΠΟΡΤΕΣ,ΤΟΙΧΟΙ,ΠΑΡΑΘΥΡΑ,Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΠΙΑ.ΠΟΡΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΜΑ,ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,ΤΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΒΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. ΚΥΡΙΕ ΤΕΝΤ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η πρίζα φαίνεται ότι έχει τραβηχτεί από το μαγαζί. Λάμπα είναι ο στύλος αυτός; Έχει τραβήξει πρίζα από δημοτικό στύλο;

Ανώνυμος είπε...

Λείπω 15 χρονια απο την Ιτέα και βλέποντας τις φωτογραφίες θυμήθηκα το μεγάλο κλουβί με τα πουλιά και την μαιμού,ήταν πόλος έλξης για ικρούς και μεγάλους,ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το έβγαλαν? και τώρα ένας αναξιοποίητος χώρος.

Ανώνυμος είπε...

Αν βγειτε μια βολτα στην κατα τα αλλα ομορφη πολη μας και ανοιξετε τα ματια σας θα δειτε οτι ειμαστε μια εγκαταλελλημενη πολη. Πολη παρατημενη. Δειτε την πλατεια στα ταξι. Δειτε ολο τον πεζοδρομο. Δειξτε ρε λιγο αγαπη για την πολη. Αν προσεχτει λιγο θα ειναι το στολιδι του νομου

Ανώνυμος είπε...

και εγώ λείπω 14 χρόνια από την πόλη αλλά παρατηρώ ότι τα προβλήματα παραμένουν τα ίδια εδώ και δεκαετίες ως αποτέλεσμα της γενικότερης εικόνας εγκατάλειψης και στασιμότητας που παρουσιάζει η Φωκίδα. Όσο για τα ζωάκια στην παραλία, στους γκρινιάρηδες και μίζερους της πόλης "μύριζαν" και τα ξαποστείλανε κακήν κακώς.