Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Μήνυση κατά Πάγκαλου καταθέτει η ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους «κοπρίτες» δημόσιους υπαλλήλους

Μήνυση κατά Πάγκαλου καταθέτει η ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους «κοπρίτες» δημόσιους υπαλλήλους

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει ότι ο χαρακτηρισμός αυτός έχει και παλαιότερα ειπωθεί από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, αλλά η μήνυση κατατίθεται τώρα επειδή ο πρώην υπουργός και βουλευτής (φωτογραφία) δεν διαθέτει πλέον ασυλία.
 
Μήνυση κατά του πρώην υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου αποφάσισε να καταθέσει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης) ύστερα από απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της επειδή «συνεχίζει να συκοφαντεί στο σύνολό τους τους Δημοσίους Υπαλλήλους,».

Αφορμή για αυτή την απόφαση αποτέλεσε, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η συνέντευξη που έδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ F.M. (Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014), χαρακτηρίζοντας τους δημόσιους υπάλληλους «κοπρίτες».

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει ότι ο χαρακτηρισμός αυτός έχει και παλαιότερα ειπωθεί από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, αλλά η μήνυση κατατίθεται τώρα επειδή ο πρώην υπουργός και βουλευτής δεν διαθέτει πλέον ασυλία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΥΠΗΘΗΤΕΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ !!!!!!!! Ο ΟΧΕΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑΠΟΡΤΑ {ΣΤΟΜΑ} ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΑΤΟΚΕΦΑΛΑ !!! ΕΝΦΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ !!!! Η ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ ?????