Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Πάτρα: "Φρούριο" τα δικαστήρια για τη δολοφονία της Ναταλίας Βουτσινά



Ο δράστης σκότωσε την επιχειρηματία που βλέπετε, σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα…
Στα δικαστήρια του Αιγίου συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον σήμερα, η ακροαματική διαδικασία για την γνωστή υπόθεση της δολοφονίας της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά από 33χρονο Αλβανικής καταγωγής, εντός του σπιτιού της στον Κατελόκαμπο, τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγο αφού είχαν αναχωρήσει η ανήλικη κόρη της και ο σύντροφός της.



Η δίκη ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου μετά την διακοπή του Δικαστηρίου, στο πλαίσιο αιτήματος της υπεράσπισης του δράστη, ώστε να εξεταστεί από ψυχίατρο, αφού επικαλέστηκε ότι πάσχει από σχιζοφρένεια. Εξετάστηκε από τον καθηγητή ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Ιωάννη Νέστορος, που είχε οριστεί ως πραγματογνώμονας και στην κατάθεσή του επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, τονίζοντας ότι ο 33χρονος αλλοδαπός πάσχει από σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και δεν είχε επίγνωση των πράξεών του το μοιραίο πρωινό.

Ανάλογη ήταν και η κατάθεση του ψυχιάτρου των φυλακών όπου είναι έγκλειστος ο κατηγορούμενος, όμως από την άλλη πλευρά, ο ψυχίατρος και τεχνικός σύμβουλος που είχε οριστεί από την οικογένεια του θύματος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατέθεσε πως ο δράστης πάσχει μεν από διαταραχή, όμως αυτή δεν εντοπίζεται όταν τέλεσε τον φόνο, που σημαίνει ότι είχε επίγνωση του άδικου της πράξης του.

Στο Δικαστήριο κατέθεσε και ο σύντροφος της Ναταλίας, δημοσιογράφος Ανδρέας Βρής, ο οποίος μίλησε για την Ναταλία και τον χαρακτήρα της..



Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: