Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΑΜΦΙΣΣΑ... 17.000 ευρώ το ενοίκιο για την Αστυνομία, όταν βάζουν καύσιμα με το σταγονόμετρο



Στην μπρίζα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Κτηματική Υπηρεσία της Φωκίδας σχετικά με συγκεκριμένη εγκύκλιο της Τρόικα σύμφωνα με την οποία θα πρέπει άμεσα να βρεθούν δημόσια κτίρια για να μετεγκατασταθούν δημόσιες υπηρεσίες που σήμερα πληρώνουν ενοίκιο. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας που σύμφωνα με την πηγή μας στην Κτηματική σήμερα πληρώνει 17.000 ευρώ το μήνα.

Όταν βάζουν καύσιμα με το σταγονόμετρο
 
Να λοιπόν και κάτι καλό που πιέζει η Τρόικα να γίνει. Προσοχή!!! Αυτό το ενοίκιο δίνεται την ίδια στιγμή που σε πολλές των περιπτώσεων το πετρέλαιο στα περιπολικά μπαίνει με το σταγονόμετρο ( σσ ο άλλος σμπίρος μου με πληροφόρησε ότι πλέον καμιά ιδιωτική εταιρία ή ... δημόσια δεν βοηθά την Αστυνομία) και που βεβαίως η έλλειψη σε προσωπικό είναι τεράστια, κάτι που φάνηκε και ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου όταν το απόγευμα δεν υπήρχε διαθέσιμος αστυνομικός για τις απαραίτητες περιπολίες καθώς το ίδιο πρωί έπρεπε να φυλάνε τους επισήμους.

Μήλον της έριδος το κτίριο του ΕΟΜΜΕΧ

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Κτηματική έχει ήδη βρει κτίριο που θα μπορούσε να στεγαστεί η Αστυνομία, μετά τις κατάλληλες επιδιορθώσεις και ανακατασκευές .
Πρόκειται για το κτίριο του ΕΟΜΜΕΧ στην Άμφισσα που παλιότερα στεγαζόταν η ΑΝ.ΦΩ, το ΤΕΙ κλπ
Ε, λοιπόν αυτό το κτίριο θα εισηγηθεί η Κτηματική για την Αστυνομία αν και το ίδιο κτίριο διεκδικεί και ο δήμος Δελφών για να στεγάσει το Μουσικό Σχολείο.
Μάλιστα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το δήμο Δελφών η βουλευτής Φωκίδας κα Μανδρέκα μαζί με το δήμαρχο Δελφών κο Παναγιωτόπουλο έχουν ήδη εξασφαλίσει το προφορικό ΟΚ από τους αρμόδιους
Τώρα τι θα γίνει , κανείς δεν γνωρίζει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ούτε είναι λογικό το δημόσιο να πληρώνει 17.000 μηνιαίως για την Αστυνομία , ούτε και στο Μουσικό να μην χωράνε οι μαθητές .
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΣΤΑΘΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΟΜΜΕΧ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΟΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ;ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙ;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΠΟΙΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ Π.Χ. ΣΧΟΛΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ;ΓΙΑ ´ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΚΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΙΚΑΙΕΣ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.