Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Την Στερεά ξανασκέφτεται η ΕΛΠΑ για το Ακρόπολις(video)

Σκέψεις αναβίωσης των ιστορικών διαδρομών του Ράλι Ακρόπολις στα βουνά της Στερεάς κάνουν οι άνθρωποι της ΕΛΠΑ που βλέπουν να απομακρύνεται η ελπίδα συμμετοχής στην Παγκόσμια διοργάνωση λόγω χρεών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Θεόδωρο Κόκκινο όπου μίλησε στο ΣΤΑΡ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ σε περίπτωση που δεν βρεθούν χρήματα η πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι είναι η προσπάθεια υλοποίησης μιας νέας διοργάνωσης στην Στερεά καθώς εκτιμάτε ότι κάτι τέτοιο θα το λάτρευαν οι θεατές και θα μπορούσε να προσελκύσει χορηγούς.

Ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ στις 15 Σεπτεμβρίου θα μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι ωστόσο και μόνο η σκέψη προκαλεί ρίγος στους λάτρεις του αυτοκινήτου αλλά και στους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής που θα βγουν κερδισμένοι από την προσέλευση χιλιάδων θεατών.

 



ΕΛΠΑ για Ράλι Ακρόπολις από LAMIASTARGR

amfissapress.gr



ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ.


Rally Acropolis 2001 , Itea

Rally Acropolis 2001 , Itea

Rally Acropolis 2001 , Itea      
 
Rally Acropolis 2002 , Itea


Rally Acropolis 2002 , Itea

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να μου ζησεις κωστακη.ειδατε ο κωστακης εκκινηση.ετοιμαστειτε για το ''η αναπτυξη ηρθε απο τη στερεα''.και ζησαν αυτοι καλα και αυτοι καλυτερα.

Ανώνυμος είπε...

το ακροπολις στη στερεα και πιστα φορμουλα 1 στην δραπετσωνα.α ρε κατακαημενε ελληνα τι σου μελλε να παθεις μ'αυτους που ψηφιζες και συνεχιζεις να ψηφιζεις

Β.Κοντογεώργος είπε...

Καλά θα είναι να μην ξεχνάμε και την αισχροκέρδεια που επικράτησε τότε

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ' ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ.