Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ MERCEDES-BENZ



Αυτός είναι ο άνθρωπος που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στα μεγαθήρια της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ MERCEDES-BENZ-DAIMLER και της ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ TOYOTA MOTOR CORPORATION, μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες του για «ελαττωματικά αυτοκίνητα που επιταχύνουν ή επιβραδύνουν μόνα τους… ή που κοκαλώνουν εν κινήσει μετατρέποντας τα από “ασφαλή” τετράτροχα σε κινούμενα φέρετρα»!

Για πρώτη φορά ο κ. Παναγιώτης Σπίνουλας, μιλά μπροστά στην κάμερα για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτόν τον ατελείωτο δικαστικό αγώνα με τις αυτοκινητοβιομηχανίες κολοσσούς. Ένας αγώνας που πλέον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, «ενώ την ίδια στιγμή χιλιάδες Έλληνες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να χάσουν την ζωή τους στην άσφαλτο από πιθανά «λάθη» τα οποία αρνούνται πεισματικά κάποιοι να αποδεχθούν και να αποσύρουν από τους δρόμους και την αγορά τα κινούμενα φέρετρα», σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα.

Ο κ. Παναγιώτης Σπίνουλας υποστηρίζει ότι ακόμα και το ατύχημα του νεαρού ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα «πιθανόν να ευθύνεται σε ξαφνικό «πάγωμα» του κινητήρα του SMART κατά την διάρκεια οδήγησής του στην Αττική Οδό, κάτι που έχει συμβεί και σε μένα πολλές φορές με το δικό μου SMART». Ο ίδιος επιθυμεί να ερευνήσει τα αίτια για τον τραγικό θάνατο και της Ολυμπιονίκη Άννας Πολάτου, καθώς όμως και το επίσης τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή μιας 26χρονης κοπέλας στην Ρόδο πριν από λίγες ημέρες και καλεί τους συγγενείς των θανόντων να αναζητήσουν τα πραγματικά αίτια των ατυχημάτων.



Η ομάδα του makeleio.gr παρακολουθεί-με τις δέουσες αποστάσεις- τον αγώνα του Έλληνα πολίτη και έχουμε δημοσιεύσει όλα τα έγγραφα από την συγκεκριμένη καταγγελία, κατά καιρούς, στην ιστοσελίδα μας. Τον τελευταίο λόγο φυσικά τον έχει η δικαιοσύνη, ωστόσο η πρώτη δικαίωση για το makeleio.gr ήρθε μετά την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή η οποία ανέφερε ότι «η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. ανακαλεί 2.344 οχήματα, παραγωγής από Σεπτέμβριο 2010 έως Μάιο 2014, στα οποία ενδέχεται λόγω φθοράς να προκληθούν πιθανά βραχυκυκλώματα στην ηλεκτρονική βαλβίδα φραγής καλοριφέρ».

Ωστόσο για το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρει ο καταγγέλλων (ξαφνική επιτάχυνση ή επιβράδυνση ή ακινητοποίηση του αυτοκινήτου εν κινήσει) η εταιρεία Mercedes – Benz Ελλάς με έγγραφό της προς το Υπουργείο Μεταφορών – αν και παραδέχεται το σβήσιμο του κινητήρα στο αμάξι του καταγγέλλοντα – δηλώνει «άγνοια» του προβλήματος σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ο λόγος του σβησίματος του κινητήρα οφειλόταν σε βλάβη εσωτερικά του εγκεφάλου κινητήρα, ο οποίος και αντικαταστάθηκε με καινούργιο. Η ακριβής βλάβη εσωτερικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ, μιας και δεν ανοίγουμε τον εγκέφαλο για περαιτέρω έλεγχο. Πάντα αντικαθίσταται ολόκληρος».

Ο αναγνώστης αναρωτιέται: «Μια εταιρεία κολοσσός σαν αυτήν δεν έχει την δυνατότητα να ανοίξει έναν εγκέφαλο και να ελέγξει το πρόβλημα; Το Υπουργείο Μεταφορών τι κάνει; Πως επιτρέπει σε οποιαδήποτε εταιρεία να πουλάει στον Έλληνα καταναλωτή ένα προϊόν που είναι αδύνατον κατά ομολογία τους να ελεγχθεί»; Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο που ακολουθούν με τις συγκλονιστικές καταγγελίες του κ. Π. Σπίνουλα καθώς και της δικηγόρου του Αμαλίας Σαραντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: