Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Τάφο της Αμφίπολης και Κριαρά, είχε η ομιλία Σαμαρά !!

«Είναι κάτι πολύ μεγάλο…οιωνός στην προσπάθεια μας» 





Οιωνός στην προσπάθεια μας (σ.σ. για ανάπτυξη) ο τάφος της Αμφίπολης που "κάποιοι μίζεροι προσπάθησαν τον μειώσουν", είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Σαμαράς στην ομιλία του στη ΔΕΘ.


Πρόκειται για κάτι πολύ μεγάλο και για μια ακόμη επιβεβαίωση της ελληνικής ταυτότητας της Μακεδονίας, τόνισε, επιτιθέμενος στην κυβέρνηση της ΦΥΡΟΜ, χωρίς να την κατονομάσει- που «φτιάχνει αγάλματα-καρικατούρες».

Σημείωσε ότι ο μακεδονικός τάφος είναι μια ακόμη απόδειξη της ελληνικής ταυτότητας της Μακεδονίας.

Αναφορά έκανε και στον Ε. Κριαρά που πέθανε πριν από λίγες ημέρες με μια φράση του ακαδημαϊκού. "Να λέτε πάντα αυτό που πιστεύετε και να πληροφορείτε σωστά". Μίλησε επίσης για ¨αηδία" λαϊκισμού τόσα χρόνια και για έναν λαό που έχει ανάγκη την αλήθεια.

Τώρα, είπε ο κ. Σαμαράς, η αλήθεια είναι λυτρωτική. Η νέα Ελλάδα στηρίζεται στην αλήθεια και στο φιλότιμο, τόνισε.

 Πηγή: www.lifo.gr

 

Οιωνός στην προσπάθεια μας (σ.σ. για ανάπτυξη) ο τάφος της Αμφίπολης που "κάποιοι μίζεροι προσπάθησαν τον μειώσουν", είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Σαμαράς στην ομιλία του στη ΔΕΘ. Πρόκειται για κάτι πολύ μεγάλο και για μια ακόμη επιβεβαίωση της ελληνικής ταυτότητας της Μακεδονίας, τόνισε, επιτιθέμενος στην κυβέρνηση της ΦΥΡΟΜ, χωρίς να την κατονομάσει- που «φτιάχνει αγάλματα-καρικατούρες». Σημείωσε ότι ο μακεδονικός τάφος είναι μια ακόμη απόδειξη της ελληνικής ταυτότητας της Μακεδονίας. Αναφορά έκανε και στον Ε. Κριαρά που πέθανε πριν από λίγες ημέρες με μια φράση του ακαδημαϊκού. "Να λέτε πάντα αυτό που πιστεύετε και να πληροφορείτε σωστά". Μίλησε επίσης για ¨αηδία" λαϊκισμού τόσα χρόνια και για έναν λαό που έχει ανάγκη την αλήθεια. Τώρα, είπε ο κ. Σαμαράς, η αλήθεια είναι λυτρωτική. Η νέα Ελλάδα στηρίζεται στην αλήθεια και στο φιλότιμο, τόνισε. Πηγή: www.lifo.gr
«Είναι κάτι πολύ μεγάλο…οιωνός στην προσπάθεια μας» Πηγή: www.lifo.gr
«Είναι κάτι πολύ μεγάλο…οιωνός στην προσπάθεια μας» Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: