Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ο νέος Δήμαρχος Δελφών σε αναλυτική προγραμματική συνέντευξη στο Amfissaface


Έναρξη μιας νέας περιόδου για το Δήμο Δελφών, η οποία βρίσκει στο ύπατο αξίωμά του τοΘανάση Παναγιωτόπουλο. Το Amfissaface απευθύνθηκε στο νέο Δήμαρχο, εξασφάλισε μια προγραμματική συνέντευξη-ποταμό και σας την παρουσιάζει.
Ακριβώς λόγω της μεγάλης έκτασης αποφασίσαμε να χωρίσουμε τη συζήτηση που είχαμε με το Δήμαρχο Δελφών σε δύο μέρη. Στο δέυτερο, που θα αναρτηθεί τη Δευτέρα, ο κ. Παναγιωτόπουλος τοποθετείται εφ όλης της ύλης σε όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά του Δήμου Δελφών.
Σε αυτό το πρώτο μέρος ο νέος επικεφαλής του Δήμου απαντάει σε μια σειρά από καίρια ζητήματα. Μεταξύ άλλων το Γηροκομείο, το θέμα με τους Roma, παίρνει θέση για την αξιοποίηση του χιονοδρομικού στον Παρνασσό και του χανιού της Γραβιάς, αξιολογεί και σχολιάζει το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαίου, εξηγεί την επιλογή των Θεματικών αντιδημάρχων και θεωρεί πως η παράταξή του θα έχει στην αρχή της θητείας της μια μικρή-κι απαραίτητη, όπως σχολίασε- περίοδο ανοχής.
Ολόκληρη η συνέντευξη του νέου Δημάρχου Δελφών ΕΔΩ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για οικονομικο ελεγχο που ειναι υποχρεωση του δημαρχου και απαιτηση των δημοτων ουδεν σχολιο.στην ερωτηση για την απογραφη της αν.φω.που εχει χαρακτηριστει απο τον επιθεωρητη δημοσιας διοικησης ''μεγα σκανδαλο''απανταμε για τα οφελη και τις δρασεις αλλα επι της ουσιας αλλα λογια ν'αγαπιομαστε κοινως.

Ανώνυμος είπε...

Τοσο πολυ αοριστα κε Δημαρχε? Τοσα λογια χωρις να λετε τιποτα?