Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Κ. Ταγκαλή, κ. Παναγιωτόπουλε και οι δύο σαν στελέχη του Δήμου δεν πήρατε είδηση τίποτα τόσα χρόνια για τα Τουμπανάρια;


 

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΥ 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος: Παναγιώτης Μέγκος
 

«Το Πολιτικό Σύστημα στην Φωκίδα δεν πρόκειται να αλλάξει από μόνο του»

 
Ο Δήμαρχος Δελφών κ. Νικόλαος Φουσέκης παραιτήθηκε!

Ήρθε η ώρα να παραιτήσουμε και όλους όσους θεωρούν ότι το δημόσιο είναι τσιφλίκι τους.

Ο εξαναγκασμός σε παραίτηση του κ. Φουσέκη, προκειμένου να  αποφύγει την αποπομπή, θα γίνει η αρχή για να ξηλωθεί το πυκνό πουλόβερ της διαπλοκής στην ζωή του τόπου.  Να είσαστε βέβαιοι ότι Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, η μόνη δημοτική παράταξη που το ανέδειξε και πάλεψε ανυποχώρητα θα συνεχίσουμε…

Ακόμη και την τελευταία ώρα, παρά την επιστολή ανακοίνωση μας με την οποία τους επισημαίναμε τα γεγονότα  και ενώ ο δήμαρχος είχε παραιτηθεί, ενημέρωναν το δημοτικό συμβούλιο ότι ασθενεί!!! Έτσι πέρασαν εσπευσμένα διάφορες χρηματοδοτήσεις . Το δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 11-4-2014 κκ δημοτικοί σύμβουλοι, είναι παράνομο. Πάρτε το απόφαση.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ κ.κ. Ταγκαλή και Παναγιωτόπουλο:

            Κ. Ταγκαλή με την ιδιότητά σας ως πολ. Μηχανικού, κ. Παναγιωτόπουλε με την ιδιότητά σας ως νομικού και οι δύο σαν στελέχη του Δήμου δεν πήρατε είδηση τίποτα τόσα χρόνια για τα Τουμπανάρια; 

Φίλες και φίλοι

Στόχος μας δεν ήταν το πρόσωπο του Δημάρχου αλλά ο θεσμικός του ρόλος.

 Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αδιάφοροι όταν ο Δήμαρχος των Δελφών, σύμφωνα με τα στοιχεία, προξένησε τόση ζημιά στο παγκόσμιο λίκνο πολιτιστικής κληρονομιάς, στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών!         Να σημειωθεί ότι η ζημιά αυτή προκλήθηκε όχι από κάποιες λαθεμένες και κατακριτέες ενέργειες του Δήμου Δελφών,  αλλά από την ιδιωτική επιχείρηση του κ. Δημάρχου, όταν ήταν Δήμαρχος Άμφισσας και σημαίνον πολιτικό πρόσωπο του τόπου!

Η εξέλιξη της υπόθεσης απέδειξε ότι οι πολίτες μπορούν, όταν αγωνίζονται με συνέπεια και συνέχεια. Όταν αποκτούν ερείσματα στην κοινωνία, να επιβάλλουν την εφαρμογή του δίκαιου.

Μόνον έτσι θα ξεκαθαρίσει ο δημόσιος βίος από τα καρκινώματα που τον βασανίζουν και τα πιράνχας που τον κατασπαράσσουν.

Για μας υπάρχουν έντιμοι πολίτες που πονάνε τον τόπο τους και επιθυμούν να τον αφήσουν καλύτερο στα παιδιά τους.

Σήμερα εξελίσσεται επιχείρηση λάσπης εναντίον μας.

Απαντάμε με τις διαχρονικές θέσεις μας:

 Ζητάμε την δέσμευση όλων για  διαχειριστικό έλεγχο των οικονομικών του δήμου από ανεξάρτητη αρχή.  Από το 2011 καταθέτουμε αυτή την πρόταση ΚΑΙ ΟΛΟΙ όσοι σήμερα ορκίζονται στη διαφάνεια την απορρίπτουν.

 Για τα εξαφανισμένα οχήματα- διαδικασία ακόμη στον εισαγγελέα- και για τις αναπάντητες επιστολές μας τι έχετε να πείτε κκ Ταγκαλή και Παναγιωτόπουλε; Και λοιποί υποψήφιοι; Τα αγνοείτε; Γιατί δεν απαντάτε πχ για τις αναθέσεις, τα οχήματα, την εργολαβία της Άμφισσας και τόσα ακόμη που σας έχουμε ζητήσει εγγράφως να απαντήσετε; Μην οχυρώνεστε πίσω από στημένα ΜΜΕ. Θα εκπλαγείτε. Τα ΜΑΣ και τα ΤΑΣ  δεν περνάνε .

ΟΤΑΝ ΚΡΥΒΑΝΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ να μας πουν ποιοι αντέδρασαν από όλους τους όψιμους υπερασπιστές της διαφάνειας και της δημοκρατίας. Να μας πουν ποιοι άλλαζαν την ατζέντα υπογράφοντας με τους πολίτες για ΔΕΗ, γηροκομείο, υγεία, Κοκκινάρι, μαρίνα, Γκιώνα κτλ.   Υπάρχει  διέξοδος 

Υπάρχει άλλο μείγμα πολίτικης παρέμβασης  που θα ανατρέψει την καταστροφή .

 Μπορούμε να εφαρμόσουμε μια άλλη φιλοσοφία στα πράγματα που αφορούν το μέλλον του τόπου μας. Η  Δύναμη των πολλών, όταν γίνεται δύναμη της κοινωνίας, γίνεται δύναμη και της αυτοδιοίκησης.

      Ας το τολμήσουμε μιλώντας για ανατροπές, ας το τολμήσουμε κτίζοντας ένα κίνημα ελπίδας, ας το τολμήσουμε  συναντώντας ο ένας τον άλλον  στους δρόμους και στις πλατείες της αντίστασης, της συμμετοχής και της δημιουργίας.

Το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας είναι στα χέρια μας.

Οι Πολίτες στο Προσκήνιο

Είμαστε η μόνη δημοτική παράταξη που ανάδειξε τις παρανομίες και δεν τις αποσιώπησε, όπως έκαναν οι περισσότεροι από αυτούς που ζητάνε την ψήφο σας. Ένοχος δεν είναι μόνον αυτός που διαπράττει το αδίκημα αλλά και αυτός που το γνωρίζει και σφυρίζει αδιάφορα, γιατί το προσωπικό του συμφέρον αυτό του υποδεικνύει.

Ειδικά όταν αποσιωπώνται παρανομίες τοπικών αρχόντων που άπτονται των συμφερόντων του τόπου και των κατοίκων του, η αποσιώπηση ισοδυναμεί με έγκλημα κατά του τόπου και του λαού.

Αυτό το παράδειγμα έλειψε γι αυτό φθάσαμε στο σημερινό σημείο ντροπής

Είμαστε η μόνη απειλή του πολιτικού συστήματος

Πολίτες του Δήμου Δελφών

Απομακρύνετε τους πληρωμένους υπηρέτες του πολιτικού συστήματος που θα ξαμοληθούν για να σας ξεγελάσουν και να υποκλέψουν την ψήφο σας. 

Συνταχθείτε μαζί μας για να βρει, επιτέλους, ο τόπος μας και τα παιδιά μας την θέση που όλοι ονειρευτήκαμε και αξίζει να έχουμε.

Τα όπλα των αντιπάλων μας:

Κακοήθεια, Λασπολογία, Γκεμπελισμός

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….

 

 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pali laspi kai stoys 2!!!!Ftanei pia!!!Oi maxes kerdizontai me agona ,oxi me laspi!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Κ. ΜΕΓΚΟ. ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

το πολιτικο συστημα πατωντας πανω σε παθογενειες τις οποιες
δημιουργησε με συνακολουθο ενα μεγαλο μερος του κοινωνικου ιστου μεσω των συντεχνιων και των οικονομικων
διαδρομων αυτου,παρεδωσε τα κλειδια σε ΄΄ειδικους συνεργατες``οι οποιοι εχοντας εκπαιδευθει στις νεου ειδους
ανευ φανερης βιας πολεμικες επιχειρησεις ξηλωνουν τον παραγωγικο και αγωνιστικο ιδιωτικο τομεα της χωρας.

η απιστευτου ποσοστου αυξανομενη φορολογικη λαιλαπα εντος ολιγου χρονου,τα χαρατσια,οι εκτακτες εισφορες,τα τελη επιτηδευματος ωχριουν μπροστα στα απ ευθειας χτυπηματα.
ενα τετοιο χτυπημα μεσα στις αγιες μερες του πασχα(ως ενας αλλος τορπιλισμος της Ελλης) ειναι η διαφημιση γνωστης
αλυσιδας κατα παντος ελληνικου μικρομεσαιου καταστηματος,κατα παντος μικρου εμπορακου.

με ενα ταπεινωτικο 3,99/ δημιουργει,ανθρωπινες ουρες αλλοτινων εποχων να παρακαλουν να ειναι οι τυχεροι παραληπτες του θαυματος εξ ουρανου,ενω καταφερνει τον ανωτατο αντικειμενικο σκοπο.......
να δειχνει με το δαχτυλο ολους τους ελληνες καταστηματαρχες και να τους στοχοποιει στα ματια των συμπολιτων τους ως αισχροκερδεις με οσα συνακολουθα χαρακτηρισμων θα μπορουσαν να εξελιχθουν σε αντιπαραθεσεις μεταξυ αυτων.
αλλο ενα χτυπημα κατω απο τη ζωνη κατα της ελληνικης οικονομικης ραχοκοκαλιας το οποιο σπαει σχεσεις εμπιστοσυνης,ραγιζει τον κοινωνικο ιστο και βαζει ενα λιθαρακι στο εμφυλιοπολεμικο και φοβικο κλιμα το οποιο καποιοι συντηρουν με καθε ευκαιρια.

αλλο ενα μικρο λιθαρακι για τον αφανισμο της μικρομεσαιας επιχειρησης
με ενα υπουλο χτυπημα χαμηλου επιπεδου ψυχολογικων επιχειρησεων το οποιο ομως αρκει στην ειδη ζαλισμενη ελληνικη κοινωνια για να αποδωσει σε βαθος χρονου τα μεγιστα ωφελη του αντικειμενικου του σκοπου.



Ανώνυμος είπε...

το πηραν χαμπαρι. ολα τα ειχαν παρει χαμπαρι,ολοι στο συστημα τα ειχαν παρει χαμπαρι ακομα και οι υποτακτικοι που δηλωνουν οτι εχουν καθαρα χερια αλλα υπηρχε ενα προβλημα ο ''σουλειμαν ο μεγαλοπρεπης΄΄ και εκει τα ξεχνουσαν ολα,μην ξεχασω και τη θεσουλα δεν μπορουσαν να τη χασουν.ολοι ενα συστημα ολοι για το συμφερον.ας τους ψηφισουν οσοι θελουν,ειναι αξιοι της μοιρας τους

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ???

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 9.51
Φαίνεται ότι ξέρεις καλά την απάτη που πήγαν να κάνουν δύο άτομα στο επιμελητήριο, ευνοημένα με τεράστια χαριστικά ποσά από ήδη υπόδικους. Αυτό έλειπε να μην υποστηρίξουν οι ευνοημένοι τα τσάμπα λεφτά που πήραν. Αλίμονο στους σοβαρούς πολίτες του τόπου μας που δεν δέχθηκαν να γίνουν μέλη του βρώμικου club.
Ο Μέγκος με άλλα 14 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου αντέδρασε, η απάτη των λίγων δεν ευδοκίμησε και ο λόγος βρίσκεται ήδη στην δικαιοσύνη. Με την συμβολή του Μέγκου και των υπόλοιπων 14 μελών του ΔΣ σώθηκε το Επιμελητήριο και τα χρήματα των επαγγελματιών του Νομού.
Χρειάζεται προσοχή στα κυκλώματα που λυμαίνονταν τον τόπο. Είναι σίγουρο ότι θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να συντηρήσουν τους προστάτες τους.
Είναι αδίστακτοι χωρίς ίχνος αναστολών.
Φωνάζουν οι κλέφτες για να φοβηθούν οι νοικοκυραίοι.

Ανώνυμος είπε...

Από την διερεύνηση της υπόθεσης κανείς από τους υπαλλήλους δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ή αργία, τουναντίον 2 εξ’ αυτών με διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών έχει κριθεί ότι δεν υπάρχει καμία ποινική ευθύνη, ενώ για τους υπόλοιπους 3 εκκρεμεί η άσκηση ποινικής δίωξης και ενδεχομένως να ασκηθεί ποινική δίωξη και σε 3 ιδιώτες μηχανικούς (μέλη της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής ΕΠΑΕ).

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους "ΠΟΛΙΤΕΣ" μας κουρασε η λασπολογια σας. Απο ότι φαίνεται η ικανοτητα σας περιορίζεται και στηριζεται σε αυτή την τακτική.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ....ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΕΓΚΟ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΘΑ ΧΤΙΖΑΤΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ?ΓΙΑ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ?ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΧΑΡΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 12: 21 μ.μ.
Μαλλον εσυ ξερεις καλυτερα την δηθεν απάτη που δημιουργησες ο ίδιος για να γλυτώσεις το τομάρι σου. Μπορεί να κρυβεσε στην ανωνυμία αλλα σε μαθαμε και σε καταλαβαίνουμε. Όσο για τα χαριστικά ποσά μαλων εσυ τα επερνες εκβιαστικά από υποδικους του συστήματος με εργολαβιούλες και παλευεις σημερα να αρπαξεις περισότερα γιατί εισαι άπλυστος και οχι σοβαρός. Μας εχεις ζαλήσει με τις αρλουμες σου που γράφεις. Ο Μέγκος με άλλα 14 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου που λες οτι αντέδρασε στην απάτη και οτι ο λόγος βρίσκεται ήδη στην δικαιοσύνη, μάθε οτι η δικαιοσύνη εχει αποφανθει και έχει απαλαξει από κάθε κατηγορία τα δυο μέλη του ΕΒΕ και ενώ το γνωριζεις, (γιατι κάθε μερα στα δικαστήρια εισαι) το αποκρυπτης εντέχνως για να δημιουργεις δηθεν εντυπώσεις. Με την συμβολή του Μέγκου και των υπόλοιπων 14 μελών του ΔΣ δεν σώθηκε το Επιμελητήριο και τα χρήματα των επαγγελματιών του Νομού, αλλά μαλλον το βάλτωσαν και το χρεωκόπησαν. Μονο ο δικηγορος κουμπαρος του κ. Μέγκου εχει πάρει κάμποσες δεκάδες χιλιάδων ευρώ, από το ταμείο του Επιμελητηρίου δεν βγήκαν αυτά;;;;; γιατί δεν το λες, σε ενοχλεί;;;;;;;
Σήμερα ο Γαζής προσπαθεί να τα κουκουλώσει και να παραλάβει το έργο όπως όπως και κάνει μυστικές συνεδριάσεις για μπάλωμα της υπόθεσης. Οσο για το αν εισαι νοικοκύρης ε δεν θα το λέγαμε. Ξερεις πολλους νοικοκύρηδες να ξημεροβραδυάζονται στα blogs.