Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Σφίγγει η μέγγενη Καραμανλικών και Μητσοτακικών γύρω από το Σαμαρά

Αυξάνονται συνεχώς οι δηλώσεις Καραμανλικών και Μητσοτακικών στελεχών της ΝΔ, οι οποίες, αν μη τι άλλο δείχνουν έντονες διαφοροποιήσεις από τη γραμμή των Σαμαρικών - Πολανιτών για τις εξελίξεις μέσα στη ΝΔ. Προ ημερών ήταν ο Καραμανλικός κ. Αντώναρος και η κ. Μπακογιάννη που σχολίασαν το ευρωψηφοδέλτιο που έφτιαξε ο κ. Σαμαράς.
 
Χθες ήρθε ο κεραυνός του Καραμανλικού κ. Λυκουρέντζου που είπε (σχετικά με το ενδεχόμενο μετασχηματισμού της ΝΔ σε "Νέα Ελλάδα") ότι... η ΝΔ έχει όνομα, έχει ιδεολογία και φέρει βαριά την υπογραφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, υπονοώντας προφανώς ότι διαφωνεί κάθετα με τα σχετικά σενάρια.

Σήμερα πάλι, η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση», στην τηλεόραση του Alpha, είπε ότι «η Ν.Δ. σήμερα, είναι μικρό κόμμα, δεν έχει σχέση με τη μεγάλη παράταξη που γνώρισα». Προφανώς, την παράταξη, τόσο επί ημερών του Κ. Μητσοτάκη, όσο και επί ημερών του Κ. Καραμανλή.

Όλες αυτές οι πολλαπλασιαζόμενες δηλώσεις, τόσο από την πλευρά των Καραμανλικών, όσο και από την πλευρά των Μητσοτακικών, δείχνουν ότι σφίγγει σιγά σιγά η πολιτική μέγγενη γύρω από την αρχηγική καρέκλα του κ. Σαμαρά. Προφανώς, αν δεν υπάρξουν καλά αποτελέσματα στις ευρωεκλογές, θα είναι πολύ δύσκολο το πολιτικό μέλλον του κ. Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ και φυσικά στην πρωθυπουργία της χώρας.

hassapis-peter.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: