Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ… Σε αδιέξοδο η Διαχειριστική Επιτροπή του Ιδρύματος!

Στα πρόθυρα του λουκέτου βρίσκεται το Γηροκομείο Άμφισσας, καθώς χθες συνεδρίασε τη Διαχειριστική Επιτροπή η οποία έχει βρεθεί σε πλήρες αδιέξοδο, δεδομένου ότι πέντε εργαζόμενοι ετοιμάζονται να μπλοκάρουν το λογαριασμό τροφοδοσίας του ιδρύματος.

Ειδικότερα, ο Διευθυντής του Ιδρύματος κ. Γιάννης Πάλλας, υποστήριξε στην εφημερίδα μας, ότι το Ίδρυμα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι αν δεν υπάρξει ο λογαριασμός τροφοδοσίας δεν θα μπορεί να προμηθευτεί τα απαραίτητα και μοιραία θα οδηγηθεί στο λουκέτο. Άλλωστε, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί κανένας να παίξει με τη ζωή και την ασφάλεια των τροφίμων.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα πρόκειται να γίνει συζήτηση εκπροσώπου της Διαχειριστικής με τους εργαζόμενους, στη βάση της χρυσής τομής, η οποία αν δεν βρεθεί θα πρέπει να κληθούν οι συγγενείς να πάρουν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος τους τροφίμους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχειτε η διαχειριστικη επιτροπη θα βρει τη λυση η μαλλον την εχει ετοιμη για το συμφερον ολων..........

Ανώνυμος είπε...

να πληρωνανε τους εργαζόμενους.οι εργαζόμενοι δεν δουλευουν τζάμπα

Ανώνυμος είπε...

Γιατι υπολοιποι δεν κανουν και λενε μονο για τα υπολοιπα ατομα άυτοι δεν έχουν αναγκη η τα περνούν κρυφά από τα υπολοιπα 5 άτομα που έχουν κανει το μπλοκαρισμα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τελικα η καλη διαχειρηστικη επιτροπη αγαπαει το ιδρυμα για αυτο βρισκει λυσεις ξαφνικαα..αντι οι εργαζομενοι να κρινουν τους 5 εργαζομενους που εκαναν μπλοκαρισμα στη διαχειρηστικη πρεπει να πανε να βρει λυσηηηηηηηηη

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!!