Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ… Ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων «κονσέρβα» και από άλλον συνδυασμό!

Στις 16 Απριλίου σε ανάρτηση μας επισημάναμε πως υποψήφιοι έκαναν ανακοινώσεις που είχαν κοινά στοιχεία. Φράσεις, ρήματα, λέξεις… Σαν να  τις συντάσσει το ίδιο πρόσωπο!
Σήμερα διαπιστώνουμε πως το μικρόβιο αυτό, χτύπησε και άλλον συνδυασμό. Τώρα κυριαρχούν τα παρακάτω… δέχτηκα-αποδέχομαι, αποφάσισα, με όλες μου τις δυνάμεις και φυσικά ο τόπος μου-μας.
Άντε να δούμε πως θα υπηρετήσετε τον τόπο! “Κονσέρβα” και οι αποφάσεις σας, εάν εκλεγείτε;;;
Δείτε τις ανακοινώσεις…
1. Με αίσθημα ευθύνης και μοναδικό σκοπό το καλό του τόπο μου δέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου Δήμαρχου Παναγιώτη Ταγκαλή να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του, "Ενωτική Πορεία Ελπίδας και Ανάπτυξης" για την Τοπική Κοινότητα Κίρρας, προσδοκώντας με την σύμπραξη όλων των συμπολιτών μου την ανάδειξη και λύση των προβλημάτων του τόπου μας.
______________________
2. Αποδέχομαι με χαρά την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου του Δ. Δελφών Παναγιώτη Ταγκαλή και "κατεβαίνω" ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Ενωτική Πορεία Ελπίδας & Ανάπτυξης". Είμαι πρόθυμος ώστε να βοηθήσω για το καλό του τόπου μου και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου γενικά αλλά και ειδικά στον τομέα του Αθλητισμού που έχω υπηρετήσει πολλά χρόνια.
______________________
3. Φίλες & Φίλοι
Συνεχίζοντας την πορεία μου για συνεισφορά στην αυτοδιοίκηση, αποφάσισα να συμμετέχω, με την υποψηφιότητα μου, στον συνδυασμό «Ενωτική Πορεία Ελπίδας & Ανάπτυξης», με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, συμβάλλοντας από την πλευρά μου με όλες μου τις δυνάμεις.
______________________
4. Αγαπητοί συμπολίτες
Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την ψήφο σας εκφράσατε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και μου δώσατε το δικαίωμα να συμμετάσχω στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών.
Με όλες μου τις δυνάμεις προσέφερα, χωρίς απώτερους σκοπούς, ανταποδόσεις και προσωπικές φιλοδοξίες, με επίκεντρο των προσπαθειών μου τον συνάνθρωπο. Συναίνεσα και με σθένος υποστήριξα θέματα του Δήμου στα οποία πίστευα αλλά δεν δίστασα και να συγκρουστώ όταν κάτι ήταν ενάντια στις αρχές μου.
Έχοντας την ίδια διάθεση για προσφορά, σταθερή στις θέσεις και τις αξίες που επί σειρά ετών υπηρετώ και κυρίως με τη δική σας παρότρυνση και την αγάπη που με περιβάλετε , αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή και κατέρχομαι ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενωτική Πορεία Ελπίδας και Ανάπτυξης» ζητώντας την στήριξή σας.
____________________
5. Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου του Δ. Δελφών Παναγιώτη Ταγκαλή σαν υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Ενωτική Πορεία Ελπίδας & Ανάπτυξης". Τον ευχαριστώ για την τιμή και υπόσχομαι να συνεργαστώ ευσυνείδητα στον αγώνα για ένα αισιόδοξο και καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Σχετικά άρθρα:

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τόση κονσέρβα μάλλον για σκορβούτο πάμε! Η έλλειψη του προσωπικού στοιχείου απλά επιβεβαιώνει ότι θα είναι απλά στρατιωτάκια που τους νοιάζει ο ματαιόδοξος τίτλος του συμβούλου που για να τον κρατήσουν θα υπακούουν τυφλά κι άκριτα χωρίς ενδιαφέρον για το καλό του τόπου. "Η γλώσσα μου είναι ο κόσμος μου" κι αυτών των υποψήφιων η γλώσσα είναι δοτή άρα χωρίς όραμα, υποκριτική κι επικίνδυνη για τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

η δημοκρατια στο τελευταιο σταδιο της σηψης,απ τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο οι ποιο αχρηστοι(ντενεκεδες ξεγανωτοι,γιατι σαν γανωμενοι σε κατι θα χρησιμευαν)ζητανε την ψηφο μας.Κλαυσιγελος σε ποιανει να παρακολουθεις τα ανθρωπακια αυτα.'Ανεβηκε η ψειρα στον γιακα' κ δεν κρυβετε με τιποτα,καημενη πατριδα που σε καταντησε η ανθρωπινη ματαιοδοξια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ,ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ,ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΠΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΑ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ!!!