Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Τέρενς Κουίκ : Τέσσερα χρόνια μετά, η μνημονιακή συγκυβέρνηση Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την καταστροφική πολιτική των δανειστών..


Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ από τον Ίασμο Ροδόπης όπου περιοδεύει ως υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης έκανε την εξής δήλωση:

«Συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την αποφράδα ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου βύθισε τη χώρα στο σκοτάδι και την έπνιξε στη μέγγενη του μνημονίου.

Τέσσερα χρόνια μετά, η μνημονιακή συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την καταστροφική πολιτική που επέβαλαν οι δανειστές, με αποτέλεσμα εκατομμύρια Έλληνες να είναι άνεργοι, χιλιάδες συμπολίτες μας να οδηγηθούν στην αυτοκτονία, να έχει καταλυθεί η εθνική κυριαρχία και να μπαίνουν σε κίνδυνο κρίσιμα εθνικά μας θέματα που αφορούν τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Κύπρο».
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ??? ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΙΣΩΣ Ο κ. ΚΟΥΙΚ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ , ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατί ο κόσμος φίλτατε κοιμάται από την χρόνια συνείδησιακή νάρκωση που του έκαναν τα μεγάλα κόμματα. μέχρι να ξυπνήσει...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. {και ξερω καλα τι λεω} ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ? ΠΩΣ ??? ΦΙΛΤΑΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ , ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤ/ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΕΣ , ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ κ.λ.π. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ !!!! ΤΕΤΟΙΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ , ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ !!!!!!!!!!