Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ! Ντόρα: Η ΝΔ σήμερα είναι ένα μικρό κόμμα!


Άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ μετά την δήλωση-βόμβα από την Ντόρα Μπακογιάννη στην τηλεόρση του Alpha: «Η ΝΔ σήμερα είναι μικρό κόμμα»! Η Ντόρα «προειδοποίησε» τον Α. Σαμαρά «οι κομματικοί σχηματισμοί θα κριθούν από το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές και όχι στις περιφέρειες».
 «Η ΝΔ, σήμερα, είναι μικρό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη
κεντροδεξιά παράταξη που γνώρισα εγώ»,τόνισε με δήλωση-βόμβα η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην «Πρωινή Ενημέρωση» και στον Σπύρο Χαριτάτο στην τηλεόραση του Alpha. Το στέλεχος της ΝΔ επιτέθηκε, χωρίς να τον κατονομάσει, στον Αντώνη Σαμαρά, καθώς άσκησε σκληρή κριτική στη Συγγρού
Η κ. Μπακογιάννη αν και διευκρίνησε ότι η ίδια δεν έχει, αυτή τη στιγμή, προσωπική αρχηγική φιλοδοξία, εν τούτοις είπε πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καθορίσει τα νέα δεδομένα στο πολιτικό πεδίο.
Επιπροσθέτως, υποστήριξε ότι στις περιφερειακές εκλογές δεν κρίνονται τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την «γραμμή» της Ν.Δ., η οποία αναμένει τα πιθανολογούμενα τα κέρδη της στις περιφέρειες για να ισοφαρίσει πιθανό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωκάλπη.
«Τα κόμματα θα κριθούν από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, γιατί μόνο σ’ αυτές είναι πολιτική η ψήφος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ??? ΦΟΥΜΟ ΜΑΥΡΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΑ ΦΑΕΙ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

θα το κανει μεγαλο ο γιος της!!!