Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Αδυναμία πληρωμών από το δήμο Δελφών

dimarxeio-amfissas4
Στο ταμείο του δήμου εντωμεταξύ τα εντάλματα κοντεύουν να βγάλουν από το γραφείο τους υπαλλήλους, αφού έχουν μαζευτεί στοίβες και ο δήμος αδυνατεί να πληρώσει ακόμη και μικρά ποσά της τάξης των 500 ευρώ.
Τα οικονομικά προβλήματα του μεγάλου δήμου της περιοχής είναι τεράστια και είναι φυσικό να μη μπορεί να ξελασπώσει, αφού έχει προκύψει από τη συνένωση δήμων που κουβαλούσαν πολλοί από αυτούς τεράστια δάνεια.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μετα απ'αυτο και πολλα αλλα που εχουν βγει στη φορα προσφατα και για αλλα που δεν εχουν βγει ξαναψηφιστε τους ιδιους με καινουργιο περιτυλιγμα και το ιδιο συστημα, να μεινουν και αυτοι καμια δεκαπενταρια χρονια στην αυτοδοιηκηση να φτιαχτουν και μετα παραιτηθουν λογω κουρασης,και τοτε αν δεν λεγεστε προβατα να πειτε τι ειστε?ξυπνηστε επιτελους και μην κανετε το ιδιο λαθος ψηφιζοντας αυτους που επι χρονια δεν αντεδρασαν δεν διαφωνισαν και συμφωνησαν σε ολα για να διαχωρισουν τη θεση τους δυο μηνες πριν τις εκλογες αφου πρωτιστος ειχαν ενημερωθει για την επιμαχη αποφαση για να συναντηθουν τη δευτερη κυριακη πιστοι στο ραντεβου να συνεχισουν τα ιδια που οδηγησαν στο χαος,και ολα αυτα για τον μισθουλακο.αν δεν ειναι ετσι τους προκαλω να μας που γιατι δεν διαχωρισαν τη θεση τους πολυ νωριτερα?το νου σας

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ... ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ (ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ)... ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ??

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΓΚΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ : 1. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΑΧΑ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΡΩΣΟΥΝ !!!! ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ : ΑΜΕΣΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ {και μετα περιμενουμε να ερθουν και ξενοι , ως προς τον τοπο , να κανουν βολτα στην παραλιακη μεσα στα αυτ/τα } ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ !!! ΚΑΘΙ 2. ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΙΓΑΣΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΞΥΛΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ !!! Γ Ι Α Τ Ι ΑΡΑΓΕ ??? Α;ΜΕΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ !!!!!!!!!!!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΩΡΑΦΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ? ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ? Η ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ???