Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Με νέα μορφή το portal του AmfissaPress


Πλέον οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, έχουν τη δυνατότητα να πλοηγούνται από την αρχική σελίδα του AmfissaPress σε ένα μεγαλύτερο αριθμό άρθρων σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση της ιστοσελίδας, ταξινομημένα ανά κατηγορία, ημερομηνία και αναγνωσιμότητα.
Παράλληλα έχουμε συγκεντρώσει τις περισσότερες επιλογές του AmfissaPress σε ένα μεγάλο, περιεκτικό κι εύχρηστο μενού στην κορυφή της σελίδας, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες ειδήσεων, και πλήθος άλλων υπηρεσιών.
Αλλαγή έχουμε και σχετικά με τις Αγγελίες. Οι αγγελίες πλέον συντάσσονται από τους επισκέπτες και δημοσιεύονται δωρεάν για 2 μήνες. Μετά το πέρας των 2 μηνών, η αγγελία μπορεί να αναρτηθεί εκ νέου. Η διαφοροποίηση αυτή πραγματοποιήθηκε για να μην συσσωρεύονται παλιές αγγελίες οι οποίες δεν ισχύουν πλέον, διευκολύνοντας τους ενδιαφερομένους.
Διαφημίσεις: Ακολουθώντας τα πλέον επικαιροποιημένα web standards, προσαρμόσαμε τις διαφημίσεις μας στα νέα δεδομένα. Νέα κατανομή των διαφημίσεων σε ολόκληρη την σελίδα και προβολή με τυχαία εμφάνιση, κάνουν την διαφήμιση πιο σύγχρονη, λιγότερο κουραστική και πολύ πιο αποδοτική, σε σύγκριση με το σύστημα εναλλασσόμενων διαφημίσεων που χρησιμοποιούσαμε στην προηγούμενη έκδοση του AmfissaPress.
Ευελπιστούμε να δείξετε υπομονή μέχρι να συνηθίσετε την νέα μορφή της ιστοσελίδας μας και να την αγαπήσετε και ακόμα περισσότερο!!!
Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να επισκεφτείτε το ανανεωμένο portal

Δεν υπάρχουν σχόλια: