Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Γκιώνα : Ακυρώθηκε προτού καν ξεκινήσει το Χιονοδρομικό


Παρόλο τις εξαγγελίες περί  δημιουργίας πρότυπου χιονοδρομικού κέντρου  στη Γκιώνα, τα "ΝΕΑ ΣΤΕΡΕΑΣ" επικοινώνησαν με αξιόπιστη κυβερνητική πηγή, που και κατά το παρελθόν έχει αποδειχθεί η άριστη πληροφόρηση από αυτήν την συγκεκριμένη πηγή και τα λεγόμενα του ,ήρθαν να επιβεβαιώσουν στο έπακρο την "τρολιά της εβδομάδας" , όπως την αποκάλεσαν κάποιοι.
Οι κυβερνητικές εξαγγελίες περί ανάπτυξης ,έδωσαν σε κάποιους το "δικαίωμα" να παραπληροφορούν τον κόσμο αλλά και να του δίνουν  φρούδες ελπίδες. Ειδικά στον χιλιοταρεπωρημένο κόσμο της Φωκίδας και ακριβώς την ώρα που κλείνει το ΤΕΙ στην Άμφισσα ,ήρθαν κάποιοι τύπου Τσάκα, να "χρυσώσουν"  την διάθεση του κόσμου και να σκέφτονται ανάπτυξη τύπου Αράχωβας αλλά και τύπου Αυστρίας. Οι πληροφορίες μας θέλουν την παρομοίωση της δημιουργίας του Χιονοδρομικού στην Γκιώνα με την εξαγγελία περί δημιουργίας  ενός άλλου κολοσσιαίου έργου στην περιοχή της Βοιωτίας, της Επτάπολης (αυτό και ήταν η τρολιά του αιώνα).
Θα αναρωτηθούν όμως εύλογα κάποιοι γιατί γίνονται όλες αυτές οι εξαγγελίες?
Τα λεφτά που κερδίζουν κάποιοι από όλες αυτές τις μελέτες αλλά και τον αποπροσανατολισμό που πετυχαίνουν στον πολύπαθο κοινωνικό σύνολο, αρκεί για να γεμίσει με ευχάριστα συναισθήματα τους ανυποψίαστους και αφελείς κατοίκους πολλών επαρχιακών πόλεων και χωριών.
Αυτοί είναι κυρίες και κύριοι οι πολιτικοί που μας κυβερνούν και μας γεμίζουν εδώ και δεκαετίες με πολλά  "ΘΑ".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: