Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ


 
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ
Κύριε Δήμαρχε,
Στις 2-9-2012 σε Γενική Συνέλευση των κάτοικων του χωριού ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ προτάθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα Πρόγραμμα ΕΡΓΩΝ με την αξιοποίηση πόρων των αντισταθμιστικών οφελημάτων από της Ανεμογεννήτριες του Αιολικού Πάρκου ΑΕΤΟΣ. Το Πρόγραμμα επικυρώθηκε απ’ το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού στις 4-9-2012 και στη συνέχεια μπήκε στην ημερήσια διάταξη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Έχουν περάσει αρκετοί μήνες και, κατά πληροφορίες, δεν έχει εγκριθεί… Τι ακριβώς συμβαίνει κύριε Δήμαρχε;
Β.
Το παραπάνω κείμενο-ερώτηση το διαβάσαμε στην εφημερίδα «ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ» με αρ. φύλ. 88 (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2013).
Επικοινωνήσαμε πριν λίγες ημέρες με τον συντάκτη της εφημερίδας ο οποίος μας ενημέρωσε για τα έργα που πρέπει να προχωρήσουν στο χωριό. Η δημιουργία ξενώνα, η αποχέτευση για τα όμβρια ύδατα, πλακοστρώσεις δρόμων, ο φωτισμός του γηπέδου, φρεάτια, το ιατρείο είναι μερικά από αυτά. Ο συντάκτης, μας ενημέρωσε επίσης, πως ο Δήμαρχος, προφορικά είπε σε πρόσφατη εκδήλωση στη Βουνιχώρα, πως θα δοθούν τα αντισταθμιστικά από τις ανεμογεννήτριες. Αναμένουμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΤ.ΑΞΙΕΣ ΣΤΑ 900 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ? ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ π.χ. ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΝΤΕ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ! ΑΡΚΕΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΟ Ή ΗΤΑΝ ONE NIGHT STAND; ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.

ΟΙ ΚΟΛΩΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ CO2 ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΙΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΟΥΝΑ; ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΝΑ; ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΚΕΙ ΟΣΑ ΧΩΡΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ; ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ. ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. . ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΚΔΟΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΓΕΛΑΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΚΑΤΣΟΥΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΡΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΧΤΑ; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΣΟΥΝ.

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΚΑΘΙΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΟΥΣ !!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ! ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΛΩΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ! ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ! ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ? ΓΙΑΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ? ΕΚΤΟΣ {που ειναι και το ποιο πιθανο} ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟΣ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ??? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ???