Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ετοιμαστείτε για το σόου της χρονιάς!


Ο… μαύρος χαμός έγινε όπως μαθαίνουμε, χθες, κατά τη διάρκεια των ζυμώσεων που διεξήχθησαν στο παρασκήνιο για τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής. Ακούγεται έντονα η δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης στην ύπαρξη του θηλυκού διδύμου Κ. Παπακώστα (ΝΔ)-Ζ. Κωνσταντοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ), ενώ του αποδίδεται και η φράση: “δεν θα μου το κάνετε εδώ πασαρέλα”.
 
Πέραν αυτών και αναφορικά με τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την επιτροπή, από την ΝΔ σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη ο οποίος προορίζεται για την θέση του προέδρου και των κ.κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Άδωνη Γεωργιάδη. Για τις υπόλοιπες 2 θέσεις ακούγονται τα ονόματα των κ.κ. Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου και Λάζαρου Τσαβδαρίδη.
Τον ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπήσουν η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι κύριοι Θεόδωρος Δρίτσας και Σταύρος Κοντονής.
Από πλευράς ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει ο κ. Παναγιώτης Ρήγας, την ΔΗΜΑΡ θα εκπροσωπήσει ο κ. Βασίλης Οικονόμου, την Χρυσή Αυγή ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης, τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο κ. Βασίλης Καπερνάρος και το ΚΚΕ ο κ. Σπύρος Χαλβατζής.
 
Επίσημα πάντως, η ανακοίνωση των μελών θα γίνει σήμερα, ενώ εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής. Αντικείμενο της πρώτης συνεδρίασης θα είναι ο προγραμματισμός και κυρίως το περιεχόμενο της λίστας μαρτύρων.
 
Αν και όπως φαίνεται ο κος Μαρκογιαννάκης απέτρεψε το “καυτό” δίδυμο Παπακώστα-Κωνσταντοπούλου, κανείς δεν θα καταφέρει να μας στερήσει τις στιγμές απείρου κάλλους που πρόκειται να ζήσουμε με το τρίο Γεωργιάδη-Κασιδιάρη-Κωνσταντοπούλου. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας κι ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο reality show της ελληνικής τηλεόρασης. Θα ζήσουμε αξέχαστες στιγμές.

“Τζίμ κακής ποιότητος”

http://www.paraskhnio.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: