Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΙΤΕΑ: ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 4ΗΜΕΡΟ

Έντονο από κάθε πλευρά μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το επόμενο τετραήμερο για την Ιτέα. Αναθεώρηση ΓΠΣ Ιτέας-Κίρρας, κοπή πίτας και μουσικές εκδηλώσεις για όλα τα γούστα, θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες.
Αρχίζοντας από σήμερα, Πέμπτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι έχουμε την παρουσίαση του «Α’ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ Γ.Π.Σ. ΙΤΕΑΣ - ΚΙΡΡΑΣ».
Σίγουρα δύσκολη για τους περισσότερους η ώρα που επέλεξαν για την παρουσίαση αλλά, είναι απαραίτητη η παρουσία μας διότι το θέμα που θα παρουσιαστεί θα κρίνει το μέλλον της περιοχή μας για τις επόμενες δεκαετίες. Μια παρουσίαση που θα μας προβληματίσει και είναι ευκαιρία να θέσουμε τις απόψεις, τις προτάσεις, αλλά και τις αντιρρήσεις μας.
-----------------------  
Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και ώρα 8:30 το βράδυ στο Δημαρχείο της Ιτέας ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις για τα χαράτσια, από την Πρωτοβουλία Πολιτών ΟΧΙ στα χαράτσια. Και εδώ πολύ σοβαρό το θέμα!
Την ίδια μέρα κα ώρα 10:00 μμ Λαϊκή βραδιά στο VALANTAINS CAFÉ. Στην παραλία της Ιτέας
-----------------------
Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και ώρα 7:00 μμ εκδήλωση από τον Σύλλογο ”ΚΑΡΤΕΡΙΑ” με θέμα Ιστορία της Ιτέας το Β΄ μέρος: “Από τις αρχές του 20ου αιώνα έως την δεκαετία του '60” στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας.
Επόμενη στάση για το Σάββατο το CLUB ΠΗΓΑΣΟΣ όπου Η ΙποκρΙτέα Θεατρική Συντεχνία, η θεατρική ομάδα της Ιτέας, μας καλεί στην κοπή της πίτας της, στις 9:30 μμ.
Τελειώνοντας για το Σάββατο και κατά τις 10:00 μμ στο Roadhouse Blues Club για μια βραδιά αφιερωμένη στους BEATLS. Καποδιστρίου 83.
-----------------------

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου το Γυμναστήριο DIAPLASIS-ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στο club ΠΗΓΑΣΟΣ στις 6:30 το απόγευμα.
Ξανά την  Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 9:00 το βράδυ μια μοναδική βραδιά με το Θάνο Μικρούτσικο και τη Ρίτα Αντωνοπούλου στο Κυρικοπούλειο.
Σας ευχόμαστε καλή ενημέρωση και καλή διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: