Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΔΥΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΕΜΕΝΟ!


Ζεμενό : Το μακελειό συνεχίζεται. Οι αρμόδιοι απολαμβάνουν την καρέκλα τους
Σήμερα 11-1-13 και ώρα 12.00 στη στροφή καρμανιόλα στο Ζεμενό, για δεύτερη φορά σήμερα αλλά και άπειρες κατά το παρελθόν, συνέβη  εκ νέου ατύχημα. Διερχόμενο όχημα λόγω και του προβληματικού σημείου, εξετράπη της πορείας του. Ευτυχώς για τους επιβαίνοντες, οι ζημιές είναι μόνο υλικές.  Αλλά......η παντελής έλλειψη των αρμοδίων καταντά πλέον προκλητική. Οι αλλεπάλληλες επισημάνσεις και αναρτήσεις από διάφορα ιστολόγια ,δεν επαρκούν για να αποκαθηλώσουν τους ανεύθυνους γραφειοκράτες από τα γραφεία τους. Το να γράψουμε περισσότερα για το εν λόγω θέμα ,όπως μας ζητήθηκε από τον αποστολέα των φωτογραφιών , νομίζουμε ότι είναι άδικος χρόνος!!
Εμείς όμως  σε αυτό το σημείο, θα παραθέσουμε  μια συγκεκριμένη συνομιλία με τον Βουλευτή Καράμπελα, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που ανταποκρίθηκε σε μια σειρά μαιλ που είχαμε αποστείλει σε όλους τους Βουλευτές της Βοιωτίας καθώς και στον περιφερειάρχη αλλά όλοι "αγρόν αγόραζαν" εκτός του κ. Καράμπελα που παρόλο τις  φιλότιμες προσπάθειες του, οι εξαγγελίες του έμειναν στις καλένδες.....
Αξίζει να σημειωθεί , ότι όλη η σειρά με τα απεσταλμένα εμαιλ ,οφείλεται σε ένα κείμενο -καταγγελία αναγνώστη μας και προς αποφυγή αναρτήσεων με βαρύς χαρακτηρισμούς , είπαμε να επικοινωνήσουμε εμείς με τους εν λόγω Βουλευτές και τους καθ ύλην αρμόδιους, Η προσπάθεια μας όμως έπιασε ...πάτο.
φωτογραφίες Παναγιώτη
 
Γιάννης Καράμπελας <karampelas1@gmail.com>   22/10/12
  προς Εμένα
2:05 μ.μ. Γιάννης: Καλή σας εβδομάδα, ήδη ξεκίνησα να ασχολούμε με το θέμα της στροφής του Ζεμενού.
2:06 μ.μ. ¨Ομως την Τετάρτη θα έχω καλύτερη άποψη διότι σήμερα οι δεν ήταν όλοι στην θέση τους....
 εγώ: a teleia
  α τελεια
  ευχαριστω
  δεν ανεβαζω λοιπον τιποτα
 Γιάννης: ....έχω και συγκεκριμένες προτάσεις. θα σας ενημερώνω άμεσα.
 εγώ: περιμενω δικο σας κειμενο
  οκ περιμενω
2:08 μ.μ. Γιάννης: Ναι καλύτερα να περιμένουμε ακόμα 2 μέρες. εάν δείτε ότι καθυστερώ, παρακαλώ <<πιέστε>> με...
 
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ