Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Κούλογλου σε Σαμαρά: Ο Θεός θα πρέπει να βοηθάει τους βλάκες


Με αφορμή την – για δεύτερη φορά- επίκληση του πρωθυπουργού στη βοήθεια του Θεού, ο Στέλιος Κούλογλου κάνει λόγο για βλακώδη πολιτική και αντιπροτείνει ότι ο Θεός θα πρέπει να βοηθά τους βλάκες.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, με άρθρο του στη LifO αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Πρώτα ο κ. Παπακωνσταντίνου και ύστερα ο κ. Βενιζέλος έκαναν γαργάρα τη λίστα Λαγκάρντ, πούλησαν την εξυπηρέτηση της συγκάλυψης στους ισχυρούς που βρίσκονταν στη λίστα και ξέσκισαν τον λαουτζίκο στους φόρους. Βέβαια, η κουτοπονηριά έχει κοντά ποδάρια, γι’ αυτό ο πρώτος θα βρεθεί κατηγορούμενος στο Ειδικό Δικαστήριο και ο δεύτερος έχει ένα κόμμα-ζόμπι. «Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε», αναφώνησε ο πρωθυπουργός ανήμερα τα Θεοφάνεια. Όμως, με τη βλακώδη πολιτική που ακολουθούμε, για να τα «καταφέρουμε» θα πρέπει ο Θεός να βοηθάει τους βλάκες.»
ΠΗΓΗ: www.onnews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ! ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ! Ο ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ; Ο ΛΑΟΣ !!! ΠΑΡΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΝΕΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ ! ΑΝΤΩΝΥ ΜΗΠΨΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΤΟ 2013 ! ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ! ΝΕΕΣ ΜΥΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ! ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ! ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ ΤΗΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ κ.λ.π.!