Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Στο στόχαστρο της τρόικας η οικογένεια Μπόμπολα

Γιώργος Μπόμπολας
Κλιμάκωση των επιθέσεων με δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο αναμένεται το επόμενο διάστημα εναντίον της ελληνικής μιντιακής ολιγαρχίας.
 
Η τρόικα (για να το πούμε κομψά), έχει αποφασίσει να αλλάξει ριζικά τον χάρτη των ελληνικών ΜΜΕ και προς αυτή την κατεύθυνση η εντολή είναι τα ρεπορτάζ των ξένων δικτύων να «ξετινάξουν» τους παραδοσιακούς εκδότες. Μάλιστα στο στόχαστρο αυτών των δημοσιευμάτων – σύμφωνα με πληροφορίες, και με σκληρές επιθέσεις θα είναι η οικογένεια Μπόμπολα και οι επιχειρήσεις της. Φαίνεται – από τα μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό, αλλά και από τους κύκλους της τρόικας στην Ελλάδα, ότι στόχος τους είναι οι επιχειρήσεις του Μπόμπολα και κατασυκοφάντηση του ίδιου του επιχειρηματία.
 
Φυσικά το παράδοξο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι η τρόικα συνεργάστηκε με τους Έλληνες εκδότες τα πρώτα χρόνια του μνημονίου προκειμένου να περάσουν στην κοινωνία την πολιτική της και να την πείσουν για την αναγκαιότητα των σκληρών μέτρων, ενώ τώρα τους γυρίζει την… πλάτη, «αδειάζοντάς» τους. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις τα σχέδια της τρόικας για το προνομιακό, παραθαλάσσιο οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα προβλέπουν τη δημιουργία ενός νέου εκδοτικού κατεστημένου που θα μπορεί να ελέγχει απόλυτα για να βάλει στο… χέρι τα φιλέτα και να τα μοιράσει – πάλι κάποιος άλλος, κατά το δοκούν!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: