Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Μετά τα αστυνομικά τμήματα «λουκέτο» και στην 7η ΕΜΑΚ


Κλείνουν τον πυροσβεστικό σταθμό ΣτυλίδαςΜετά την Αστυνομία σειρά για αναδιάρθρωση έχει η Πυροσβεστική. Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση την «νύφη» θα την πληρώσουν οι πολίτες της Περιφέρειας, που αν βρεθούν στη δύσκολη θέση και χρειαστούν άμεσα βοήθεια, θα είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να την έχουν, μαρτυρούν άνθρωποι που γνωρίζουν εκ των έσω την κατάσταση.

Στο τραπέζι έχει πέσει και πάλι το κλείσιμο της 7ης ΕΜΑΚ, που εδρεύει στη Λαμία. Παρά τις διαβεβαιώσεις στο πρόσφατο παρελθόν ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο υπουργείο το σκέφτονται πολύ σοβαρά, όπως επίσης σκέφτονται να καταργήσουν και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Στυλίδας.

Μιλώντας στο lamiareport.gr o Αντιπεριφερειάρχης, Θωμάς Στάικος, δήλωσε ότι «δεν μπορούν κάποιοι να παίζουν με την ασφάλεια των πολιτών», τονίζοντας για άλλη μια φορά τον σημαντικό ρόλο, που διαδραματίζει η 7η ΕΜΑΚ στην Περιφέρεια Στερεάς.

<<Θα είναι μεγάλο ατόπημα το λουκέτο στον πυροσβεστικό σταθμό της Στυλίδας. Θα κατεβούμε με τον κόσμο στους δρόμους και θα κλείσουμε την εθνική οδό, αν κάνουν κάτι τέτοιο...>>, δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.
 
www.newsbeast.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ! ΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝ.ΟΔΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΥΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ! ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΦΥΛΑΚΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ; ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ 7η ΕΜΑΚ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ; ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ 1 με 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΛΑΝΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΔΡΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Π.Υ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ! ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ! ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ !!!

www.eviashop.gr είπε...

Προδοσία