Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ...

Συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για τον ανασχηματισμό

Συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για τον ανασχηματισμό

Επανακαθορισμός του ρόλου της ελληνικής τρόικας

Εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα η νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση προκειμένου να ενισχυθεί η κυβερνητική συνοχή και να επανακαθοριστεί ο ρόλος των τριών κυβερνητικών εταίρων.

Με τα σενάρια για επικείμενο ανασχηματισμό να «φουντώνουν» οι πολιτικοί αρχηγοί, κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, θα κληθούν να αποσαφηνίσουν το επίπεδο της εκπροσώπησης τους στο κυβερνητικό σχήμα, τη στιγμή που εντός των κομμάτων τους υπάρχουν φωνές που κυμαίνονται από ενεργότερη συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα μέχρι και άρση της στήριξης τους στην κυβέρνηση.

Από την πλευρά του πάντως ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς εκτιμάται ότι θα ζητήσει από τους δύο κυβερνητικούς του εταίρους να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση με την παρουσία σημαντικών στελεχών τους προκειμένου να ενισχυθεί η πολιτική ταυτότητα της κυβέρνησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις προκειμένου να συγκροτηθεί κυβερνητική επιτροπή, στην οποία θα εκπροσωπούνται και οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: