Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΙΤΕΑ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΤΕΑΣ

      Ένα όμορφο και αισιόδοξο γεγονός έγινε το βράδυ της Τετάρτης 8-2-2012 στην Ιτέα.  Για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης, έγινε συνάντηση αρκετών από τους Συλλόγους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Ιτέα,  με σκοπό την από κοινού συμμετοχή όλων, στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δημοτικού Διαμερίσματος.
     Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα και με πρωτοβουλία της Προέδρου  του Τοπικού Συμβουλίου κας Ν. Βούλγαρη και παρουσία της Αντιδημάρχου κας Γ. Λαΐνη-Κολλιαλή, έγινε μία καλή συζήτηση με θέμα τις προτάσεις και το πρόγραμμα τα οποία η ίδια ανέλυσε στους παρισταμένους και είχαν να κάνουν με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Ιτέα.
     Η ιδέα έγινε αποδεκτή από όλους και μάλιστα έγινε και επιμερισμός καθηκόντων και τομέων, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητες των εθελοντών. Και λέμε αισιόδοξο γιατί, ήδη συμμετείχαν 10 Σύλλογοι - Όμιλοι με έδρα την Ιτέα  και εκτός από την σύμπνοια  και την προθυμία για τον καλό σκοπό των εκδηλώσεων,  εμφανίστηκαν απόψεις και ιδέες, οι οποίες μόνον καλό έχουν να κάνουν στον τόπο.  Θα ακολουθήσουν εκτενείς αναφορές και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, προς το παρόν όμως να αναφέρουμε τα ονόματα των  συμμετασχόντων στην συνάντηση Συλλόγων, με τυχαία αρίθμηση :


  1. Σύλλογος Μικρασιατών Ιτέας
  2. Σύλλογος Θεσσαλών Ιτέας
  3. Κ.Α.Π.Η. Ιτέας
  4. Σύλλογος Συνταξιούχων Ιτέας
  5. Σύλλογος ''ΚΑΡΤΕΡΙΑ''
  6. Μουσικοχορευτικός και Λαογραφικός Όμιλος ''ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ''
  7. Φιλαρμονική Ιτέας
  8. Σύλλογος ''ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ''
  9. Μουσικός Σύλλογος Ιτέας RoadHouse Blues Club
  10. Σύλλογος Σκακιστών ''ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ''
  11. Πολιτιστικός Ομιλος Ιτέας "Ο ΔΕΣΜΟΣ"
  12. Εθελοντές
  13. Ωδείο Ιτεας
     Να σημειώσουμε ότι παρευρέθηκαν και εθελοντές  ιδιώτες και  ότι αναμένεται η ενεργοποίηση και άλλων Συλλόγων, μιας και το απροετοίμαστο  και γρήγορο της συνάντησης, δεν επέτρεψε  σε κάποιους με ανειλημμένες υποχρεώσεις  να παρευρεθούν.  Ελπίζουμε ότι στον τελικό κατάλογο των συμμετασχόντων, θα υπάρξουν και άλλοι Σύλλογοι και Όμιλοι.
     Εμείς σαν ''ΚΑΡΤΕΡΙΑ'' ευχόμαστε η συγκεκριμένη συνάντηση να είναι η απαρχή για την συνεργασία όλων των Συλλόγων του τόπου μας με έναν και μοναδικό σκοπό : την Πρόοδο και την Ανάπτυξη ολόκληρου του τέως Δήμου Ιτέας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μυαλό σας και μια λίρα....Θα φορέσετε όλοι σας τα πιο ωραία καπέλα από τις ζεστές κυρίες

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΙΤΕΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑ ΒΓΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΩ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.