Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΙΤΕΑ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – «ΡΙΟ»


Παιδικός Κινηματογράφος Ιτέας: Κυριακή 5/2 στις 5μμ στο Δημαρχείο Ιτέας η μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Ρίο»

Ο Παιδικός Κινηματογράφος της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας ανοίγει το τριώδιο με τη μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «Ρίο». Μια ταινία γεμάτη ξέφρενη μουσική σάμπα (με χιπ-χοπ διάθεση) από το βραζιλιάνικο καρναβάλι, χορό και κέφι. Τη Κυριακή 5/2 στις 5μμ ελάτε να διασκεδάσουμε με τις περιπέτειες του παπαγάλου Μπλου. Μια νότα αισιοδοξίας στις παγωμένες μέρες του Φλεβάρη!!!

Υπόθεση:
Η ταινία μας μεταφέρει στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο και στο πλούσιο τροπικό δάσος της Βραζιλίας και έχει ως ήρωα τον Μπλου, ένα σπάνιο παπαγάλο. Ο Μπλου αφήνει το βολικό κλουβί του στη μικρή πόλη της Μινεσότα και πετάει για το Ρίο για να συναντήσει τη θηλυκή Τζούελ.. Αλλά, όπως αποδεικνύεται, ο οικόσιτος Μπλου και η εντελώς ανεξάρτητη παπαγαλίνα Τζούελ δεν δείχνουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Απροσδόκητα θα βρεθούν μαζί για να ζήσουν μια περιπέτεια-εμπειρία ζωής, κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνουν πολλά για τη φιλία, την αγάπη, το θάρρος και τις προκλήσεις της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: