Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ- Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Επειδή τούτον τον χαλεπό καιρό για την πατρίδα μας ουδείς περισσεύει στον κοινό μετωπικό αγώνα  ..προκειμένου αποτιναχθεί ο οιονεί κατοχικός ζυγός των Ηγεμόνων προς την ταλαίπωρη τούτη πατρίδα αλλά και αποδωθεί  δικαιοσύνη και  τιμωρία  στους  εγχώριους  συνεργάτες  και λακέδες των επικυρίαρχων γερακιών  , οι οποίοι ως "πορτιέρηδες " άνοιξαν την ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ για την άλωση Ελλήνων και Ελλάδας  ...Αξίζει να διαδοθεί ο αγώνας συμπολιτών και συνοδοιπόρων μας για την ελευθερία της χώρας !! ως επίσης  δώσουμε και την νότα  ελπίδας και την αισιοδοξίας στους συμπατριώτες μας .. αλλά και το μήνυμα .ότι μπορούμε ακόμα να πολεμήσουμε και να ανατρέψουμε το καθεστώς των Αθηνών

Η Μήνυση του ιατρού της Χαλκίδας κ. Δημήτρη Αντωνίου για εσχάτη προδοσία  μελών του κοινοβουλίου  ανακοινώθηκε και επίσημα στην Ολομέλεια της   Βουλής στις 24 Νοεμβρίου 2011,  σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος,  από τον προεδρεύοντα κ.Βαΐτση Αποστολάτο:

" Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω το Σώμα  ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  διαβίβασε στη Βουλή σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος και του  ν.3126/2003 ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά  μελών της Κυβέρνησης".

Σχετικά: το κείμενο βρίσκεται στην σελίδα 42 των Πρακτικών της Ολομέλειας και στο χρονικό σημείο 34.50” έως 35.20” των βιντεοσκοπημένων πρακτικών.
Επειδή η συνέχεια  στην εξέλιξη της διαδικασίας της εν λόγω μήνυσης θα  δοκιμάσει τις αντοχές και την αξιοπιστία του νομικού πολιτισμού, την  φερεγγυότητα του πολιτικού συστήματος και τους δημοκρατικούς θεσμούς,παραθέτω και την  εκδοχή του μηνυτή  με  περισσότερες λεπτομέρειες.
Η μήνυση αυτή έφτασε στο "δια ταύτα" αφού ολοκλήρωσε μια πολύ δύσκολη  διαδρομή αμφισβήτησης από πολλούς νομικούς της χώρας με τα ΜΜΕ να  κωφεύουν και να σιωπούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: