Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

«Ο θρίαμβος των δημαγωγών είναι βραχύβιος. Τα ερείπια όμως είναι αιώνια!» ( ένα άρθρο του Σάββα Γιαννοσπύρου )

Εξαγγελίες έργων ...έργα..έργα..δελτία τύπου και στο τέλος ...μηδέν εις το πηλίκον...
Φωκίδα ώρα μηδέν








3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΤΟΝ ΧΤΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΤΑΝΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ειναι σωστα αυτα που λεει η αναρτηση, τα εργα σταμάτησαν στη Φωκιδα απο τότε που τελείωσε και η θητεία του Νομαρχη Αποστόλη Καραχάλιου.
Τα εργα του δεν μπορεί κάποιος να τα μετρήσει, γιατι σίγουρα θα ξεχάσει πάρα πάρα πολλά, και ειναι σε ολα τα χωριά και τις πόλεις του Νομού

Ανώνυμος είπε...

Τα έργα που τελείωσαν οι Κυβερνήσεις Καραμανλή είχαν σχεδιαστεί ή και ξεκινήσει επί δικτατορίας. Τα περισσότερα έργα έγιναν από το ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία το '80. Ήταν τυχεροί κάποιοι δήμαρχοι και βουλευτές της ΝΔ που τα εγκαινίασαν όταν τελείωναν ή τελείωναν. Στη συνέχεια έργα είδαμε στις δύο θητείες του Α. Καραχάλιου σαν Νομάρχη 1995-2002. Φιλότιμες οι προσπάθειες και να μην το ξεχνάμε και του αείμνηστου Τάκη Ανδρίτσου. Αλλά τον έφαγαν από υποψήφιο Νομάρχη. Οι τότε της Ρηγίλλης γνωρίζουν το γιατί. Μετά είχαμε το ΠΑΜΦΩΚΙΣ και τα Τουμπανάρια. Από τον Βουλευτή κο Μπούγα αξίζει μόνο το πρόγραμμα του παραδοσιακού ελαιώνα. Οι της ΝΔ μας χόρτασαν λόγια και μερικά φορτηγά μελέτες Το ίδιο γίνεται και τώρα. Η παρέμβαση του κου Γιαννοσπύρου λέει αλήθειες και πονάει την γαλάζια παρεούλα. Μια παρεούλα που προσπαθεί να κρατήσει τα ποσοστά της ΝΔ στη Φωκίδα αλλά και αυτή όσο πάει αποσυντίθεται.