Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Συνελήφθη και ο έκτος αλλοδαπός εμπρηστής της Μόριας



 Πριν από λίγο, συνελήφθη στη Μυτιλήνη και ο έκτος αλλοδαπός, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί και αναζητείτο για τους εμπρησμούς και άλλα αδικήματα στη Μόρια.

Νωρίτερα:

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι: «Οι εμπρηστές της Μόριας κρατούνται. Συνελήφθησαν πέντε νεαρής ηλικίας αλλοδαποί και αναζητείται ο ένας ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι όλοι τους Αφγανοί, οι 2 ασυνόδευτοι ανήλικοι 17 ετών, ή τουλάχιστον έτσι έχουν δηλώσει στην καταγραφή όσον αφορά στην ηλικία τους, οι τρεις 19χρονοι και ένας 20χρονος.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης συνεχάρη για την επιτυχία της σύλληψης των εμπρηστών, τα στελέχη της ΕΛΑΣ στη Λέσβο και συγκεκριμένα τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ σημείωσε ότι «με τις συλλήψεις καταρρίπτονται τα σχετικά σενάρια ακραίων».

ΠΗΓΗ



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί οι "μπολιαστες"...κουβέντα για απέλαση δεν κάνουν οι ξεφωνημενες...το κάθε ρεμαλι απ' τα βάθη της Ασίας,το έχουν σε καλύτερη δικονομική θέση απ' τους ιθαγενείς που τους σέρνουν στα αυτοφορα κ στους εισαγγελείς αν τολμήσουν κ ασπαστούν τις άγιες εικόνες των αγίων τους.