Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Οι πρωταθλητές Ελλάδος στην ποδηλασία, στην Ιτέα για την Εβδομάδα Κινητικότητας (ΦΩΤΟ από τους Σχολικούς Αγώνες & το θαλάσσιο ποδήλατο)

 

 

Με αφορμή την Ευρωπαική Εβδομάδα Κινητικότητας, και το ταξίδι μου στην πρόσκληση που δεχτήκαμε από τον ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ θα ήθελα να πω ότι αν σκεφτούμε ότι κάνοντας ποδήλατο ή περπάτημα βελτιώνουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία, πρέπει μια για πάντα να ενταχθούμε υπέρ αυτού του τρόπου ζωής!!! Είναι στο χέρι μας λοιπόν, να πάρουμε σωστές αποφάσεις!!! Λέμε ναι στο ποδήλατο, ναι στο περπάτημα!!!
Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση 😊
Δήμος Δελφών
 












































 

1 σχόλιο:

5ος Ιερός Πόλεμος είπε...

«Νέα της Κίρρας»
Στα οχυρά του Ξεροπηγαδιού χθες, οι αμυνόμενες την πάτησαν όπως στη γραμμή Μαζινό οι Γάλλοι από τους Γερμανούς πριν 80 χρόνια.
Δηλαδή: Οι οχυρώσεις είναι στατικές, δεν επιτρέπουν καμία κίνηση, κανέναν ελιγμό. Οι Γερμανοί στρατηγοί δεν είναι, ασφαλώς, ανόητοι. Βλέποντας τη γραμμή Μαζινό κατανοούν άμεσα ότι είναι μία πολύ ισχυρά οχυρωμένη γραμμή. Αποφασίζουν, κατά συνέπεια, να την παρακάμψουν: Η εισβολή γίνεται από το Σεντάν στις 10 Μαΐου 1940, κοντά στη Βελγική μεθόριο, όπου πρακτικά δεν υπάρχει γραμμή Μαζινό.