Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Ένα έργο τέχνης με κορίτσια από Ιτέα, Κίρρα, Άμφισσα και Γαλαξίδι!

 

 

 Μπράβο σε όλους του συμμετέχοντες & στην Δασκάλα τους!!!

 



 


Στις 5 Ιουλίου 2020 αποφασίσαμε να χορέψουμε στη θάλασσα... Χορεύαμε για εμάς, τα κορίτσια, τις γυναίκες... Το αποτέλεσμα είναι ένα video art που δημιουργήθηκε ως ένας εναλλακτικός τρόπος έκφρασης μέσω της κίνησης και της εικόνας. Οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να γίνουν μέρος των γυρισμάτων, να κινηθούν σε συνθήκες εκτός σκηνής και αίθουσας, αλλά και να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες των γυρισμάτων σε φυσικό περιβάλλον. Σημαντικό στοιχείο αυτού του έργου είναι ότι οι κύριοι συντελεστές αφέθηκαν να κινηθούν με εκφραστική ελευθερία, ο καθένας στον τομέα του (εικόνα, κίνηση, μουσική). 
 Σκηνοθεσία: Νάκος Γιώργος
 Χορογραφία: Νάκου Ελένη 
Μουσική: Τσάνος Κωνσταντίνος 
Επεξεργασία εικόνας/ήχου: Νάκος Γιώργος
 Χειριστής Drone: Αλεξανδρής Λουκάς
 
 Ευχαριστούμε για τον τεχνολογικό εξοπλισμό τον Μπαρτσώτα Θανάση, όπως επίσης και όλους του γονείς που για ακόμη μια φορά μας εμπιστεύτηκαν. 
 
 Τα γυρίσματα έγιναν στην Κίρρα Φωκίδας , στην παραλία Αϊ Γιάννης και πήραν μέρος μαθήτριες από Ιτέα, Άμφισσα και Γαλαξίδι.

1 σχόλιο:

Λουκια Κακκανα είπε...

Μραβο!!Επιτελους ενα φως στο μαυρο σκοταδι των ειδησεων. και νομιζω γινονται πολλα καλα που δεν φαινονται.συνχαρητηρια στα κοριτσια στις δασκαλες και ολους τους συντελεστες,ειλικρινα ευχαριστω