Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Σε πλειοδοτικό διαγωνισμό η χρήση του παραλιακού οικήματος του λιμενικού ταμείου (πρώην mostra , porto di Delphi )

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ




Το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ» που εδρεύει στην Ιτέα της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας του Δήμου Δελφών της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, ως φορέας διαχείρισης και εκμετάλλευσης της Χερσαίας Ζώνης του Λιμένα Ιτέας

ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ

Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με ενσφράγιστες προσφορές, για την παραχώρηση της χρήσης έναντι ανταλλάγματος του κτίσματος με εγκαταστάσεις 221,57τ.μ. και τον περιβάλλοντα χώρο έκτασης 710,54τ.μ., για την εκμετάλλευση επιχείρησης εστιατορίου ή καφέ ή αναψυκτηρίου ή κέντρου διασκέδασης ή μπαρ, που ευρίσκονται στη θέση έναντι της συμβολής των οδών 28ης Οκτωβρίου με Λεωφόρο Ηρώων, εντός της ζώνης λιμένα Ιτέας, όπως περιγράφονται κατωτέρω και απεικονίζονται στο από Αύγουστο 2020 τοπογραφικό διάγραμμα των Συνεργαζόμενων Μηχανικών: "Παπανδρέου Ειρήνη – Κασούτσα Παρασκευή".

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ενώπιον της αρμόδιας κατά νόμο τριμελούς επιτροπής στην Ιτέα στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Νομού Φωκίδας (αίθουσα συνεδριάσεων Λιμενικής Επιτροπής) στις 14 του μηνός Οκτωβρίου, 2020 έτους, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην αναλυτική διακήρυξη.
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας στην οποία περιλαμβάνονται και οι λοιποί όροι του διαγωνισμού και είναι αναρτημένη στην ιστοστοσελίδα μας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ: 6ΟΔΛΟΡ0Θ-8Ψ7, παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και μεταξύ των ωρών (08:30π.μ-14.00μ.μ.) από την Υπηρεσία του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας (τηλ. 2265032279, 6973051216).

Η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας
Αναγνωστάκου Σοφία

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Γκρέμισμα θέλει...
Η παραλία ανοιχτή για χρήση από τα υπερκείμενα καταστήματα...
Λογικότερο, καλύτερο κ ποιο σίγουρα προσοδοφόρο.

Ανώνυμος είπε...

Ένα πολύ ωραίο παραλιακό κατάστημα. Μακάρι να βρεθεί ένας σωστός επαγγελματίας να το δουλέψει.

Ανώνυμος είπε...

Γκρέμισμα θέλουν οι παράνομες και επικίνδυνες πέργολες στη παραλία. Ευτυχώς που ο κυκλώνας δε χτύπησε την Ιτέα.
Αυτά που γράφεις στο σχολιο σου 10:47 τα είπες και πριν 3 μήνες στο Κυριακοπούλειο και μάλιστα σε πολύ κόσμο και πολλοί αναρωτιόντουσαν γιατί σε τιμούν στα κατάστημα σου. Μπράβο στη κυρία Αναγνωστάκου που δεν άκουσε φερέφωνα και προχώρα τη δημοπράτηση του Μόστρα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΑΚΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΠΟΙΣ ΤΟ ΛΕΕΟ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως. Μακάρι να βρεθεί κάποιος και να το δουλέψει σωστά. Κόσμημα για την παραλία.

Ανώνυμος είπε...

Δε κατάλαβα πως το εννοεί ο 10:47 ότι είναι ποιο προσοδοφόρο το να γκρεμιστεί. Απ΄ όσο ξέρω το τίμημα για τη χρήση που πληρώνουν τα μαγαζιά για τη χρήση της παραλίας είναι ελάχιστο όπως ελάχιστοι είναι και αυτοί που το καταβάλουν, παρ' ότι έχουν υπερβεί κατά πάρα πολύ το χώρο που τους έχει παραχωρηθεί. Κανονικά βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας θα έπρεπε να αποβληθούν από τους χώρους που καταλαμβάνουν γιατί έχουν υπερβεί ουσιώδεις όρους της μίσθωσης και να πληρώσουν τα αναλογούντα πρόστιμα, όπως και να μην έχουν δικαίωμα να κάνουν πάλι χρήση του χώρου. Εν αντιθέσει το mostra καταβάλει τίμημα μεγαλύτερο από ότι όλοι οι άλλοι μαζί. Μάλλον όμως βλέπουν έναν ακόμη ανταγωνιστή σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο μετά την αξιοποίηση της Μαρίνας, Ο οποίος όμως σύμφωνα με τις νέες νομοθεσίες θα έχει και ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι όλων των υπολοίπων (το ίδιο ισχύει και για το ΜΙΑΜΙ)για όσους είναι γνώστες των λεπτομερειών.

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο αφορά τον σχολιαστή: 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:47 π.μ.
Ρε οικονομικέ αναλυτή, (εδώ γελάμε) με αυτά που γράφεις νομίζεις πως θα ξεσηκώσεις τους πολίτες της Ιτέας να ζητιόσουν κατεδάφιση του συγκεκριμένου κτηρίου; Γνωρίζεις πόσα χρόνια διαδικασιών απαιτεί; Αλλά εσένα δε σε νοιάζει, τα δικάσου μαγαζιά είναι μακριά από ένα εγκαταλελειμμένο δημόσιο κτήριο.
Η οικονομική σου ανάλυση (εδώ γελάμε περισσότερο) λέει: «Η παραλία ανοιχτή για χρήση από τα υπερκείμενα καταστήματα... Λογικότερο, καλύτερο κ ποιο σίγουρα προσοδοφόρο.»
Άνοιξε τα μάτια σου τι λέει η προκήρυξη: «για την παραχώρηση της χρήσης έναντι ανταλλάγματος του κτίσματος με εγκαταστάσεις 221,57τ.μ. και τον περιβάλλοντα χώρο έκτασης 710,54τ.μ., για την εκμετάλλευση επιχείρησης…».
Σύνολο 931m2 x 6€ = 5.586€ το χρόνο.
Με ενοικίαση ας πούμε 1.001€ το μήνα = 12.012€ το χρόνο. Χαοτική η διαφορά.
Δεν υπάρχουν μαγαζιά δίπλα που να θέλουν χώρο στη παραλία. Φαρμακείο και μανάβικο.
Κοίτα τη δουλειά σου όπως και μεις (και εγώ στη παραλία δραστηριοποιούμαι) και άσε τις οικονομικές σου αναλύσεις και διώξε τους ανίκανους συμβουλάτορες.
Είμαστε ποιο έξυπνοι από κάποιους που κατάγονται (ας πούμε) από τη Τρίπολη.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως,δεν φτάσαμε το ρεκορ... του ΜΑΪΑΜΙ.
Συνεχίζει,με φόρα....η Κυρία Πρόεδρος,την καλή δουλειά,και αντι να την βοηθήσουμε,εμείς συνεχίζουμε να τις βάζουμε τρικλοποδιες

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΠΕ. ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο Α ΜΕΤΑ Ο Β ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Από τα παραπάνω 10 σχόλια τουλάχιστον τα οχτώ είναι από το ίδιο ένα {αντε βάλε δύο}άτομο