Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Δελφών : " Για να τελειώνουμε χωρίς μισόλογα και κουτοπονηριές"





Για να τελειώνουμε, χωρίς μισόλογα και κουτοπονηριές
Δε χαρακτηρίσαμε μόνο εμείς το συνδυασμό Δρακάκη ως χρυσαυγίτικο.
Ο Αντιδήμαρχος και το τοπικό συμβούλιο Ιτέας είχαν αρνηθεί την παραχώρηση αίθουσας του Δήμο τον Ιούνιο του 2018, επειδή τους χαρακτήρισαν με τον ίδιο τρόπο.
Σε επίσημη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δελφών της 8/6/2018, ο ίδιος ο δήμαρχος τους αρνήθηκε την παραχώρηση του χώρου επειδή “η  Χρυσή  Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και δεν θέλουμε να της παραχωρήσουμε το κτίριο”.
Επανειλημμένα στο δημοτικό συμβούλιο ο Γ. Δρακάκης έχει εκφραστεί γι’ αυτή την εγκληματική οργάνωση με θετικό τρόπο.
Αν θεωρεί ότι τον συκοφαντούμε, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Να δηλώσει ότι δε δέχεται στήριξη και δεν εκπροσωπεί τη ΧΑ.
Για να τελειώνουμε, χωρίς μισόλογα και κουτοπονηριές.
Άμφισσα, 27 Φλεβάρη 2019

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή,γιατί κάτι ξεφτιλες σαν του λόγου σας το παίζετε δημοκράτες...

Rumeliotis είπε...

Εγώ προσπαθώ ακόμα να καταλάβω σε τι διαφέρει ο μαύρος Φασισμός απ τον Κόκκινο ..Χρυσαυγητης δεν είμαι ούτε ψήφισα ούτε θα ψηφίσω ποτέ όπως δεν πρόκειται να ψηφίσω κι εσάς διότι θεωρώ τα άκρα επιζήμια και διχαστικα για την πολυπόθητη ενότητα του λαού .Ότι Διαιρεί το λαό είναι εχθρός της πατρίδος .Αυτό που θεωρείται εσείς εγκληματική οργάνωση το έχουν ψηφίσει Έλληνες πολίτες και πιστεύω ότι οι ενεργειες 5 - 10 Ανεγκέφαλων δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν ένα ολόκληρο κόμμα πέραν του γεγονότος ότι ο εγκληματίας Ρουπακιας ήταν πρώην Κομμουνιστής και σήμερα η του θαύματος κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς να τον ενοχλεί κανείς ενώ δύο παλικάρια που δεν είχαν καμία σχέση με το φόνο εκτελέστηκαν εν ψυχρό .Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται .Ότι και οποιος διαιρεί το λαό είναι εχθρός της Πατρίδος αυτο κάνετε κι εσείς και Χρυσή Αυγή , πέραν του ότι και οι δύο έχετε μείνει στις ιαχές εντυπωσιασμού χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα για την Πατρίδα και το λαό.

Α.Β. είπε...

Rumeliotis:
"... οι ενεργειες 5 - 10 Ανεγκέφαλων δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν ένα ολόκληρο κόμμα ..."

Ο κύριος Rumeliotis μάλλον ήρθε τώρα στην Ελλάδα ή δεν έχει ενημερωθεί επαρκώς. Ο βουλευτής Λαγός έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι:

1) Είχε τον γενικό συντονισμό και έδωσε το ΟΚ για την απόπειρα δολοφονίας των Αιγυπτίων ψαράδων
2) Έδωσε το ΟΚ στην τοπική Χρυσή Αβγή να πάνε και να ισοπεδώσουν τον Φύσσα και την παρέα του.

Επίσης έχει αποδειχθεί ο απολογισμός όλων των ενεργειών απευθείας στον Αρχηγό Ν.Μιχαλολιάκο.

Οι νεοναζί μόνο μετά τον φόνο του Φύσσα μαζεύτηκαν και σταμάτησαν τους ξυλοδαρμούς, τις απόπειρες και τις δολοφονίες.

Όταν μιλάς Δημόσια οφείλεις να ξέρεις τι λες!

Rumeliotis είπε...


Μήν αναπαράγετε ατεκμηρίωτα βοθρολύματα των μέσων μαζικής αποβλάκωσης , αν ίσχυαν αυτά που γράφετε η δίκη θα είχε ολοκληρωθεί , δεν βλέπω κάποιον άλλον λόγο να καθυστερεί εφοσον υπάρχουν τόσα αδιάσειστα στοιχεία που αναφέρετε.

Το μόνο τεκμηριωμένο στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι ο Δολοφόνος του Φυσσα ήταν πρώην ομοϊδεάτης του Κομουνιστής και εδώ 4 χρόνια τώρα κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς να τον ενοχλεί κανείς ....ενώ δυο παλικάρια που δεν έφταιγαν σε τίποτα και τα οποία μπορεί να βρέθηκαν εκεί από λανθασμένη και ελλειπή ενημέρωση (κάτι που μπορεί να συμβαίνει και στο δικό σας χώρο) δολοφονήθηκαν άδικα.

Όσο για τον αν ξέρω τι λέω μάθετε πρώτα εσείς και μετά μαθαίνω κι εγώ
Μέχρι να τελειώσει η δίκη το μόνο δεδομένο είναι αυτό που ανέφερα παραπάνω τίποτε άλλο . Το γιατί κυκλοφορεί ο πρώην Κομουνιστής δολοφόνος ανενόχλητος ψαξτε το μόνοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Λες ψέματα ...πόσα χρόνια τραβάει το δικαστήριο κ με κουμουνιστικη κυβέρνηση ακόμα να βγει απάντηση κ εσύ ξέρεις κ ποιος έδινε διαταγες...

Α.Β. είπε...

Τελικά κύριε Rumelioti όντως ήρθατε τώρα στην Ελλάδα. Εμείς εδώ στην Ελλάδα για μια δίκη με 69 κατηγορούμενους σε πάνω από 15 υποθέσεις εκ των οποίων 1 δολοφονία και 2 απόπειρων δολοφονίας, ξέρετε δεν μπορούμε να την τελειώσουμε σε ένα χρόνο.

* Υ.Γ.

Έχει αποδειχθεί πως ο Ρουπακιάς πήγε για έφοδο με τον πυρηνάρχη Νίκαιας Πατέλη που είχε πάρει το ΟΚ από τον βουλευτή Χ.Παππά. Μετά την δολοφονία Φύσσα ο Πατέλης παίρνει τον βουλευτή Λαγό για το τι να κάνει. Ο βουλευτής Λαγός τηλεφωνεί στον Αρχηγό Ν.Μιχαλολιάκο για το τι να κάνει. Ο Αρχηγός Ν.Μιχαλολιάκος δηλώνει στο δικαστήριο πως κοιμόταν.