Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Αντίδραση Γ. Δρακάκη για τις δηλώσεις του επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Δελφών Στάθη Λεοντίου


Αποτέλεσμα εικόνας για γεωργιος δρακακης
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
Άμφισσα 26/2/2019


ΠΡΟΣ:
1.      κ. Στάθη Λεοντίου
       Λαϊκή Συσπείρωση Φωκίδας     lasy.fokida@gmail.com


2.   
κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας


3.    Υπουργείο Εσωτερικών
Τμήμα Δεοντολογίας  Αυτοδιοίκησης
              ypourgos@ypes.gr

ΚΟΙΝ.: ΜΜΕ

 ΘΕΜΑ: Συκοφαντικός εκβιασμός υποψηφίου Αυτοδιοικητικού Συνδυασμού από τον κ. Στάθη Λεοντίου

      Κύριε εκπρόσωπε της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Δελφών,

  Σας καλούμε να εξηγήσετε δημόσια και ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής τα αναγραφόμενα στην ανακοίνωσή σας που αφορούν τον συνδυασμό μας σχετικά με την Χρυσή Αυγή, το ναζισμό και τον φασισμό.
  Σας καλούμε ενώπιον του κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας να κατονομάσετε τον «επίσημο εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής» στον Συνδυασμό μας και επίσης να εξηγήσετε για ποιο λόγο ζητάτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον υποψήφιο Συνδυασμό  μας να «αποχαρακτηρισθεί», χαρακτηρίζοντάς μας ουσιαστικά και κατασυκοφαντώντας  μας,  ως όλα τα παραπάνω.
  Σας καλούμε να εξηγήσετε για ποιο λόγο δεν ζητάτε το ίδιο από τους άλλους συνδυασμούς οι οποίοι είχαν στις τάξεις τους και μέλη του συγκεκριμένου κόμματος αλλά στοχεύετε δημόσια τον δικό μας συνδυασμό, προκλητικά.
 Ποιος είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της  Χρυσής Αυγής;
 Έχετε κάποια στοιχεία σχετικά;
 Από πού έχετε την πληροφόρηση;
 Είδατε σχετική ανακοίνωση από κάποιο κόμμα ή από την «Δελφική Δημοκρατία»;
Είδατε κάπου, κάποια δημοσίευση, κάποιο κείμενο σχετικό, έχετε κάποιους μάρτυρες;
 Αν όχι, για ποιο λόγο μας χαρακτηρίζετε και μας δείχνετε  με το δάκτυλο και εκ προθέσεως μας στοχοποιείτε και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο,  κατηγορώντας μας  ως  ναζιστές, φασίστες και εγκληματίες;;
 Επειδή κατανοούμε απόλυτα πως πρέπει κι εσείς να επιδείξετε κάτι τις προεκλογικά, πέραν των μεγαλοστομιών, της ανυπαρξίας παραγωγικού αυτοδιοικητικού έργου και του επιπέδου του πολιτικού σας πολιτισμού,
  Και δεδομένου ότι η κατασυκοφαντική και εκβιαστική ανακοίνωσή σας έχει δημοσιευτεί παντού και ήδη έχουν ξεκινήσει οι επίσημες διαδικασίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, περιμένουμε την απολογία σας ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών αλλά και αυτοδιοικητικών – διοικητικών αρχών, όπου και σας παραπέμπουμε.

Γεώργιος Δρακάκης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών
Λιάνα Πιλάλα Τσακίρη
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Δελφών
Και λοιποί υποψήφιοι
Του Συνδυασμού «Δελφική Δημοκρατία»
  

·        Επισυνάπτεται η ανακοίνωση του κ. Λεοντίου

Δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Δελφών με τη Λαϊκή Συσπείρωση Στάθη Λεοντίου





Σχετικά με το σχεδιαζόμενο από τοπική εφημερίδα της Άμφισσας διαδικτυακό «ντιμπέιτ» μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Δελφών:
Υπενθυμίζουμε την πάγια θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης να μη συμμετέχουν εκπρόσωποί μας σε συζητήσεις όπου παρευρίσκεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, στο όνομα τάχα της πολυφωνίας και του πλουραλισμού. Δεν «ξεπλένουμε» και δε νομιμοποιούμε με αυτό τον τρόπο την εγκληματική, ναζιστική οργάνωση στα μάτια του λαού.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή μας και σ’ αυτό το «ντιμπέιτ», είναι η ξεκάθαρη τοποθέτηση του επικεφαλής του συνδυασμού «Δελφική Δημοκρατία» πως ο συνδυασμός του δε δέχεται τη στήριξη της ΧΑ την οποία θεωρεί ναζιστική, εγκληματική οργάνωση και δε θα συμπεριλάβει στο Συνδυασμό του μέλη και στελέχη της.
Άμφισσα, 25 Φλεβάρη 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: