Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ... Ερώτηση για την ενίσχυση των αιμοδοτικών συλλόγων της Φωκίδας Άμφισσας «Άγιοι Ανάργυροι» και «Πελεκάνος» Ιτέας



Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑς
Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παρασκευάς Δ. ενόψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Λαμία. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Φωκίδας ζητά ενημέρωση για την δραστηριότητα της Περιφέρειας στην χρηματοδότηση φορέων και εκδηλώσεων, και ζητά από την Περιφέρεια (εάν δεν υπάρχει ήδη χρηματοδότηση)  να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των αιμοδοτικών συλλόγων της Φωκίδας ΣΕΑ Άμφισσας «Άγιοι Ανάργυροι» και «Πελεκάνος» Ιτέας, συνδράμοντας στο τεράστιο ανθρωπιστικό έργο που προσφέρουν στην κοινωνία. Ακολουθεί η ερώτηση: 

Ε Π Ι Κ Α Ι Ρ Η ΕΡΩΤΗΣΗ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ

Προς: Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
κ. Κώστα Μπακογιάννη


Κύριε Περιφερειάρχα,

Διαπιστώνοντας την δραστηριότητα της Περιφέρειας όσον αφορά  τις διάφορες χρηματοδοτήσεις εκδηλώσεων και  φορέων, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν η Περιφέρεια έχει χρηματοδοτήσει και σε τι ύψος αντίστοιχα κατά περίπτωση.

Παράλληλα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν έχουν χρηματοδοτηθεί οι δύο εθελοντικοί αιμοδοτικοί σύλλογοι Φωκίδας ΣΕΑ ΄Άμφισσας «Άγιοι Ανάργυροι» και «Πελεκάνος» Ιτέας που αριθμούν χιλιάδες μέλη, δαπανούν τεράστια κονδύλια και προσφέρουν μονάδες αίματος σε όλη την χώρα, με επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία και διεθνείς βραβεύσεις.

Κατόπιν αυτών, και σε περίπτωση αρνητικού στην ως άνω ερώτηση, εισηγούμαστε την χρηματοδότηση των δύο εθελοντικών αιμοδοτικών συλλόγων της Φωκίδας, συνεισφέροντας στο τεράστιο ανθρωπιστικό έργο τους, προκειμένου να καλυφθούν κάποιες από τις λειτουργικές ανάγκες τους.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μια χειρονομία φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο, καθώς είναι δώρο ζωής γι’ αυτόν που το δέχεται.

ΛΑΜΙΑ 28.02.2019

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ

ΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ